Hvordan du kan brænde din Thanksgiving Kalorier

Lad os være ærlige: denne Thanksgiving, vil du sandsynligvis være at gøre en - eller måske to eller tre - ture til fyldet og sauce linje. Eller måske et par ture til græskar pie bordet. Eller, hvis du ligesom mig og min forlovede, vil du stoppe ved tre forskellige familie spise sessioner. Og bedstemor bliver ked, hvis du ikke prøve hende tranebær dressing. For at blive på sporet med din træning og mål fremskridt, har vi sammensat en ideel træning for at retfærdiggøre 3.000 kalorie Thanksgiving måltid du sandsynligvis nødt til.

Hvordan du kan brænde din Thanksgiving Kalorier

Oversigt

Elite atleter ofte forbruge højt kalorieindhold, høj kulhydrat måltider for at forberede sig på massen mængde anstrengelse, der vil forekomme i deres valgte sport. Det samme gælder for Thanksgiving måltid. For at maksimere udgifterne af alle de kalorie energi du vil tage på torsdag, planlægge en lang, intens, krævende træning på fredag ​​eller lørdag.

Den ideelle træning, der vil hjælpe dig med at forbrænde det Thanksgiving middag vil være noget, der følger disse retningslinjer:

1. Det er en intensiv kardiovaskulær træning.
2. Den indeholder en form for styrketræning (sætte det protein til arbejde).
3. Det vil vare ca. 60 til 90 minutter i udholdenhed.

Generelt vil disse tre principper hjælpe dig med at oprette en træning for at imødegå din store måltid.

Tyrkiet Trot

Mange lokalsamfund vil allerede have et arrangement som dette planlagt. Hvis dit nabolag holder en, tilmelde dig! Hvis ikke, kan du oprette din egen kalkun trav derhjemme eller i fitnesscentret.

Dybest set, vil du køre en 5k, hvilket er cirka 3,1 miles. Dette er en stor post-Thanksgiving træning, fordi det maksimerer kardiovaskulær output og bruger op butikkerne kulhydrater fra dit måltid. Hvis du kører din egen kalkun trav, kører den ud vil hjælpe med at maksimere dens effektivitet: at være i de elementer gør det hårdere, og den ujævne terræn vil gøre dig lægge mere.

Hvis du skal køre indendørs eller på løbebåndet, variere dine hastigheder og hældning for at gøre det mere realistisk og brænde flere kalorier.

Tyrkiet Day Triathalon

Du kan lave denne træning tæller endnu mere ved at gøre det til en Tyrkiet Triathalon. Komplet ekstra miles (mellem 1-3 på hver) på cyklen og elliptiske maskiner.

Hvis du føler at du har brug for at presse dig selv mere, foreslår jeg afrunding ud af din Tyrkiet Trot med en to lap kredsløb på fem til syv vægt maskiner. Jeg personligt fuldføre rundt med en 20 til 25 £ håndvægt.

Vær opmærksom på, at kombinere 5k, cyklen, den elliptiske og vejer uddannelse kredsløb vil være en intens træning og bør kun forsøges af dem, der er fysisk i stand til det.