Hvordan du gør Voodoo Kærlighed Spells

Hvordan du gør Voodoo Kærlighed Spells

Udtrykket voodoo er mest almindeligt anvendt til at beskrive ting, der er hinsides menneskelig forståelse. Dette koncept er ofte forbundet med folkemusik magi eller »hoodoo« i traditionen fra afrikansk-amerikanske folklore. I dag, med menneskets konstante længsel efter kærlighed og et ideelle forhold har voodoo udviklet sig til noget endnu mere magtfuld som det synes at have erhvervet Amors kærlighed pile. For folk på udkig efter kærlighed eller for dem, der forsøger at kæmpe for den kærlighed, de har altid drømt om, kan voodoo kærlighed magi være svaret.

Der er mange websteder, der kan hjælpe dig få fuld adgang til deres magi hvælving, andre tilbyder det gratis, mens nogle andre for en pris. Når du forsøger nye spells til at arbejde din vej ud af et kærlighedsløst elendighed, kan du vælge at prøve de gratis prøver og gå videre til de meget kraftfulde trylleformularer, der normalt kommer med en pris. Efter alt, der har noget imod om prisskilte på kærlighed, ikke?

Her er nogle af de enkleste og effektive voodoo kærlighed magi, som du kan prøve.

  1. Du har brug for en voodoo dukke, der vil repræsentere den person, du elsker, nogle lavendel røgelse, tørret rosenblade, rosenvand, to røde stearinlys og et personligt tilhørsforhold til din elskede som negle, hår eller noget, han eller hun ejer.
  2. Fortryllelsen bør ske ni dage efter fuldmåne cyklus at være effektive, og før slaget midnat. Hvis du tilfældigvis har et billede af den person, du elsker, er det bedre at holde sig dette for dukkens ansigt. Dette gælder for nogen af ​​hans eller hendes ejendele.
  3. I et privat rum, skabe to cirkler og læg to stearinlys ved siden af ​​hinanden på en cirkel for at danne dit alter. Surround alteret med røgelse og rosenvand at rense cirklen. Når det er gjort, sidde ned inde i anden cirkel og tænde stearinlys og røgelse.
  4. Prøv så meget som muligt at få et klart sind og samtidig fokusere på den person, du ønsker. Kom op med et mentalt billede af, hvad resultatet du ønsker, og synger således: "Lyt til min stemme, lytte til min ånde. Jeg erklærer, at du altid vil være min, indtil døden. "Sig det med hele dit hjerte og føler det som du stikke den voodoo dukke tre gange med en stift i dukkens hjerte område. Gentag dette, mens chanting fortryllelsen to gange mere.
  5. Når det er gjort, snus lysene ud og røgelse og forlade lokalet uden at se tilbage. Vend tilbage til det samme rum den følgende nat i ni dage for at få det ønskede resultat.

Der er mange andre besværgelser, der nemt kan udføres som magi til at finde en kæreste, at finde den perfekte soulmate, at bryde et forhold, og troskab besværgelser - blandt andre. Disse er alle tilgængelige online, og du behøver ikke engang magi til at finde dem. Hvad der er vigtigt er, at med hver spell du kaster, skal du stadig gøre din del i at holde dette forhold op eller i andre tilfælde gør din del for at sikre din virkelig får, hvad dit hjerte ønsker.