Hvordan du gør Skateboard Tricks

Hvordan du gør Skateboard Tricks

Skateboarding er en stor sport og hobby. Mens deltage i denne store hobby du kan erhverve mængden af ​​motion er nødvendig, samt at være involveret i noget, som du nyder. Læring tricks på et skateboard var en sværere i fortiden parti. Når denne sport blev først opfandt skateboards var lavet af kasser og træplader. På bunden af ​​brættet var tilknyttet rullende hjul. Det var meget svært for mange mennesker at selv stå op på et skateboard, som det ville slingre en masse, og de ville miste deres balance og falde. Disse typer af kasserne var bare ikke robust nok. Snart selskaber kom ud mere af en stabil teknik. De komprimerede de træplader ned, så det ville være fladere og ville give lige vægt på begge sider af hjulene. Efter de nyere skateboards blev opfundet tricks derefter blev meget mere populære.

En "Ollie", som er et spring op i luften, er normalt en af ​​de første tricks, der undervises til begyndere. For at gøre en Ollie, den første ting du skal gøre er at sikre din holdning er korrekt. Din ryg fod bør være på bagsiden af ​​skateboard og din forreste fod skal være i midten af ​​brættet. Dernæst bøje knæene og skubbe din ryg fod ned på brættet så hurtigt og så hårdt, som du kan. Dette vil tvinge dig og bestyrelsen i luften. Når du er i luften rotere din forreste fod så langt som du kan på forsiden af ​​bestyrelsen. Dette vil medføre dit bord til at gå højere og du bør lander præcis, hvordan du startede. Den Ollie tager masser af praksis og sørg for at arbejde på at få timingen korrekte. Mange mennesker har problemer med at rulle, når de er lige begyndt at øve. En god idé er at forsøge at starte på gulvtæppet først som gulvtæppet vil forhindre dig i at rulle. Når du perfektionere en stående Ollie arbejde dig vej til grus. Du vil snart være i stand til at gøre en Ollie mens rullende ned ad en bakke!

Skateboarding er en stor sport, som du bør overveje at deltage. Mange steder i disse dage har skateboard parker specielt designet til pensionærer. Disse parker omfatter forskellige ramper, rails og hop du kan øve på og et godt sted at hænge ud med dine venner. Stor øvelse og godt selskab - hvad mere kan man bede om?