Hvordan du gør Mail Recovery i Outlook

Har du nogensinde haft at en frygtelig dag, hvor alt går galt? Som dame held ville have det, har hver person havde sin ned gange. Forestil, har du et meget vigtigt møde med din selskabets administrerende direktør, er du hårdt presset for en præsentation deadline, og det er dit barns fødselsdag, så du simpelthen nødt til at haste tingene for at komme hjem i tide til hans parti. Du ankommer på kontoret et par minutter for sent (som du slet ikke), fordi du havde spildt kaffe på din skjorte, da du prøvede at multi-opgave. Din chef får på din sag om at være for sent, og er lige ved at bide hovedet af. Så for at gøre op for din langsommelighed, du forsøger at imponere dine arbejdskammerater og din virksomheds administrerende direktør med dit forberedt præsentation. Og så skal du indse, at en vigtig ingrediens til din produktion er stadig i din mail-indbakke. Det er en trøst at vide, at du har trådløst internet i mødelokalet. Så du åbne din indbakke, og fordi du har været så nervøs om at gøre et godt indtryk og gør en række ting ad gangen, du ved et uheld slette en afgørende budskab, som havde magt til at få dig på sporet med din karriere. God ting der er bare en historie. Hvad er den logiske ting at gøre? Kig efter post gendannelse.

De fleste af os panik, når vi opdager, at vi slettet en meget vigtig mail eller måske en ikke så vigtig email i fortiden, som pludselig viser tegn på at være af største nytte for os i nuet. For en teknisk dygtige person eller for den erfarne person, ville dette ikke være et problem overhovedet. For andre kan det betyde enden af ​​verden. Til Microsoft Outlook og Microsoft Outlook Express-brugere, der kun er en ringe forståelse og knowhow. Express mail opsving er så simpelt som at klikke på et par faner i menuen. Du kan gøre en e-mail eller endda en mappe opsving om nødvendigt. Outlook og Outlook Express designere sørget for, at der foreligger en udtrykkelig værktøj til at gøre en udtrykkelig gendanne i sin software. Den enkleste vej til at tage er at gå til mappen Slettet post. Du ville ikke brug for nogen udtrykkelig reparation gjort for dette, hvis din e-mail er stadig i mappen Slettet post. Men hvis det ikke er der længere, skal du blot følge disse trin:

  • Gå til værktøjer på menulinjen.
  • Kig efter den indgang, der siger "gendanne slettede elementer".
  • Vælg elementet, email, vedhæftet fil download, etc., som du vil gendanne.
  • Du kan bruge styretasten for at gøre flere inddrivelser.
  • Vælg "gendanne valgte emner".

Hvad disse skridt vil gøre, er at returnere varen / s til din slettede mail-mappe. Og fra den slettede mail-mappe, kan du overføre din post til mappe efter eget valg. Hvis det ikke virker for dig, kan du nødt til at finde, downloade, etc. software. En mulighed ville være R-mail til Outlook / Outlook Express. Dette er et program designet specielt til mail opsving. Det er en smule dyr, men hey, hvis du er ude efter dit job, kan det være værd at investeringen.