Hvordan du gør Magic Tricks

Magic! Et ord, der øger puls og bringer en glans af forventning til alles øjne. Det tager dig til en anden verden - en verden af ​​spænding, mystik og uforklarlige. At være en del af denne verden, for at være en tryllekunstner, en kræver lidenskab og praksis. Før du starter ud på magi, er der et par ting at huske på.

Trin 1

Performing magi. Øv offentlige taler eller tilmelde dig en offentlig tale eller præsentationsteknik kursus. Så opfinde en scene karakter for dig selv og opbygge et kostume omkring det. Læs og forstå så meget som du kan om magi, sin videnskab og fundamentals. Også se så mange opførelser af master-tryllekunstnere, som du kan komme til at se. Lær et par grundlæggende tricks og blive en mester i dem. Prøv at gøre det enklere dem med færre eller ingen rekvisitter, før du begynder på skrappere dem. Praksis er den aktiv, som vil finpudse dine færdigheder og differentiere en stor tryllekunstner fra et gennemsnit én. Ligesom offentlige taler eller handler klasser, vil øve foran et spejl så du kan arbejde på dine svage områder og polere din trick. Har en portefølje af tricks, som du praksis, med familie og venner. Derefter gå videre til hårdere tricks, når du har styr på det basale. For din handling, har en ordnet præsentation og ikke gentage dine tricks foran den samme gruppe. Endelig ALDRIG afsløre dine hemmeligheder. Dette er det vigtigste princip for en tryllekunstner.

Trin 2

Nogle enkle magiske tricks. At komme i gang, her er et par tricks og en vejledning om, hvordan du udfører dem.

Trin 3

Bagsiden-palming trick. Dette kort trick kan startes med et kort, indtil du er erfaren nok til at bruge mere.

 • Hold et kort mellem tommel-, pege- og langfinger med kortet ansigt viser til publikum.
 • Nu, som om du kaster kortet op og gøre en knytnæve, som du gør det. Slip fingre bag kortet. Tommelfingeren skal presse mod knoerne og skal holde kortet.
 • De længere sider af kortet skal holdes mellem fingrene - den øvre langside, som den første og midterste fingre 'knoer og den nederste lange side ved den lille og ring fingre' knoer.
 • Dernæst løsne din tommelfinger og strække fingrene op og ud, alt imens holder kortet. Dette skal ende med kortet forsvinder bag hånden. I dette trin holde dine hænder bevæger sig på at sikre, at dit trick ikke er udsat.
 • Nu holder du hånd åben, fingre strakt ud ... hjørnerne af kortet kan måske ses en smule, men hvis du fortsætter hånden bevægelse, bør alle være godt.
 • Du har nu tilbage palmed et kort!

Når du er en ekspert i ryggen palming, kan du gøre disse trin i omvendt rækkefølge, og få fat i et kort ud af den blå luft!

Trin 4

. Instant Ice trick Dette trick handler om at skabe is ud af vandet ved at blæse på det - det samme! Dette trick har brug for et par rekvisitter ligesom nogle isterninger, en svamp stykke og en uigennemsigtig kop (en engangs en vil fungere godt som du kan slippe af med det, når din handling er overstået med en blomstre).

 • Forbered dine rekvisitter ved at indsætte svampen i koppen og derefter placere isterninger på svamp.
 • Begynd trick ved at hælde noget vand, omkring en ounce, i koppen. Svampen inde vil absorbere dette vand.
 • Nu bygger magien ved fagter dine hænder over koppen, blæser på kop og mumlende magiske ord.
 • Tag koppen og dumpe ud isterninger.
 • Smid koppen og accepterer bifald!

Intet gør et magisk trick perfekt ligesom praksis gør. Med lidenskab og praksis, kan du være godt på vej til at være som en af ​​de magikere du nu beundre. Så praksis, praksis, praksis og voila! Du er en tryllekunstner!