Hvordan du gør en mavetræning på en Inversion Table

En inversion bordet anvendes normalt som en terapi apparat for mennesker der lider af kroniske rygsmerter, og dem komme sig rygskader. Gravity har meget at gøre med spinal kompression, sammen med muskel ubalance. Inversion tabel terapi indebærer at have en person ophængt i anklerne at hænge med hovedet nedad. Dette decompresses rygsøjlen og fjerner spændinger. Den inversion bordet kan imidlertid anvendes som et træningsudstyr. Der er forskellige former for motion holdninger, du kan gøre for at træne dine mavemuskler ved hjælp af en inversion bordet, da dette kan justeres til forskellige vinkler, bortset fra en oprejst position. Når du hænger på hovedet, er kropsvægten jævnt fordelt i bakgear. Denne holdning er med til at forlænge og afslappe musklerne. Følgende er tips om hvordan man gør en abdominal træning på en inversion bordet.

  • Slap af og føle at lette spændinger i musklerne. Du kan også føle forlængelse af din rygsøjle. Start abdominale sidde ups ved at placere dine hænder let over dine lår. Brug dine mavemuskler til stykket og trække din overkrop op til mindst en femogfyrre graders vinkel, så de håndfladerne til at glide over lårene. Hold ryggen lige som du langsomt gå op og sørg for, at din hals ikke vil bøje på noget tidspunkt, mens du er på vej ind i en vinklet position. Hold stillingen i et par sekunder, før du slipper maven stykket og gå tilbage til din oprindelige position. Gør tre gentagelser af dette.
  • Flyt til den næste fase af den abdominale træning. Kryds armene over brystet. Crunch dine mavemuskler og løft din overkrop. Sørg for, at din nakke og ryg er stadig lige. Hold stillingen i tre til fem sekunder, før du langsomt gå tilbage til din udgangsposition. Hold et par minutter og gentag to gange mere.
  • Den næste fase vil have dine arme hængende ved siden af ​​dit hoved. Dette øger spændingen på dine mavemuskler. Gør din mave stykket og flytte din torso op, hold og derefter gå tilbage ned, hold og gentag bevægelserne to gange mere.
  • For en mere avanceret abdominal træning, placere dine hænder på bagsiden af ​​dit hoved, før du gør rutinen. Gentag dette tre gange.
  • Hvil i et par minutter, før du starter et nyt sæt, begyndende fra trin nummer et. Fortsætte med at gøre det sæt af gentagelser, så længe du føler dig komfortabel. Den øvelse rutine kan gøres for 20-25 minutter om dagen to gange om ugen. Gradvist øge antallet af gentagelser af hver fase af den abdominale sidder ups, som du vænne sig til rutinen.

Bær en korrekt udøvelse tøj. Du kan bruge jogging bukser eller elastiske gym tøj. Få hjælp fra en ven eller en instruktør til at suspendere dig fra toppen af ​​inversion bordet. Sørg for, at du gør de abdominale sidde ups langsomt for at forhindre kroppen i at svinge i alle retninger. Du bør ikke gøre nogen del af din rutine, hvis din krop er i en vinkel, da dette kan forårsage muskel og bruskskader. Oprethold en lige position på alle tidspunkter. Dette er meget vigtigt.