Hvordan du gør en gave Wrap Prank

Hvis du er en af ​​dem, der mener, at en gave kun bedømmes efter, hvor ekstravagant og dyrt det er, så du tager fejl. Du kan stadig gøre din gave mindeværdige uden faktisk at bruge en formue på den gave selv. Det centrale er, hvordan du præsentere gaven. Nogle gange, hvordan du wrap en gave er det, der virkelig gør det mere tiltrækkende og interessant. Det er ofte den, der forlader fonder erindringer i den person, du giver gaven til, kan det være en ven eller en elsket.

Hvis du ønsker at tage gave-indpakning til det næste niveau og virkelig skabe en mindeværdig oplevelse for din ven, kan du overveje at prank indpakning det. Her er hvordan du prank kan pakke en gave.

  • Køb en lille gave. Ideen bag dette prank er at vildlede den person, du giver en gave til til at tro, at du rent faktisk har købt ham en kæmpe stede. Derfor succesen af ​​denne prank afhængig af, hvor stort emballagen af ​​gaven er, og om hvor lille størrelsen på din faktiske gave er. Nogle gaver, som du måske ønsker at overveje, er en nøglering, smykker, en kuglepen, etc. Det hjælper også, hvis gaven er noget, din ven ikke vil forvente at modtage på alle. Det vil virkelig gøre det til en mindeværdig oplevelse for din ven.
  • Saml gave-indpakning materialer. Bortset fra de typisk nødvendige materialer, såsom en saks og tape, skal du også nødt til at indsamle gaveæsker i forskellige størrelser og en masse gave-indpakningspapir. Du kan bruge det samme design til gavepapir, eller du kan gøre det anderledes for hver boks. Det er helt op til dig. For at gøre det mere irriterende og sjov, kan du også ønsker at købe farvede kuglepenne og nogle gave noter.
  • Begynd indpakning fra den mindste boksen til største kassen. Sæt din gave inde den mindste kasse du var i stand til at finde og derefter begynde indpakning det. Når du er færdig med dette, sætte dette indpakket gave inde i næste lidt større kasse og så pak det så godt. Du kan ombryde det med en gave-indpakning papir med et andet design for at gøre det sjovere at åbne. Eller du kan bare bruge det samme design alle hele. Hold indpakning det inde i kasserne, indtil du er i stand til at sætte det ind i største kassen. Antallet af kasser, du indsamles kun begrænser dig. Du kan ombryde det inde så mange kasser som du ønsker. Du kan også sætte noter i mellem kasser som "Du er der næsten!" Eller "Pak mig." For at gøre det sjovere.
  • Tag et billede af din vens reaktion. Hvis du vil se din vens reaktion, da han åbner kasserne én efter én er en dyrebar øjeblik og bør fanget på film. Sørg for at du har et kamera til at fange øjeblikket.

Det vil også hjælpe, hvis din ven er meget tålmodig. Gør ikke dette til en ven, der let bliver irriteret, fordi du måske ende med at ruinere hans humør for hele partiet.