Hvordan du gør Drama Fungerende

Beslutningen om at tilmelde drama klasser tager en moden holdning klar til at anvende disciplin og kreativitet til kunsten. Fungerende kan se let, men det er en omhyggeligt udformet køretøj til at tage scripted materiale og gøre det ud som samtidige tale. Derudover skal du bevare din figurs egenskaber til at holde den fungerende scene virkelige.

Langt ud over læsning linjer fra papir, kunsten at skuespil er brugen af ​​subtile nuancer, ansigtsudtryk og fagter at formidle betydningen af ​​scriptet. For at fuldføre denne opgave skal det færdige produkt være fri og fri af "skuespil". En overdone ydeevne er kunstig og insincere, så du ønsker at arbejde på din teknik til at bringe troværdighed og realness til dine linjer. Prøv at undgå kunstig koreograferet bevægelse til at ledsage dialogen. Hvad der er hensigtsmæssigt gør hvad der kommer naturligt, hvis der havde været en reel og faktisk begivenhed.

Hvis du ikke kan græde på efterspørgslen, så lære at fremkalde den følelse fra din skuespil coach. Der er ikke noget mere falsk og latterligt end en skuespiller græder krokodilletårer. Køretøjet at vække en hulkende følelser kan betyde grave ind i din fortid at genopleve en smertefuld begivenhed, såsom død af et kæledyr eller elskede. Det kan være ubehageligt at gøre det, men det er en del af, hvad du har betalt for som skuespiller, og du er nødt til at få arbejdet gjort.

Selvom udestående aktører kommer i alle former og størrelser, kan du ønsker at starte dine klasser med en krop, du er fortrolig med på kamera. Enhver underliggende selvstændige tvivl vil vise i din præstation, og organ modellere er et område, der er let at rette. For at øge din selvtillid og være fri for hæmninger, miste denne sidste smule vægt eller revidere hele dit look. Dit ansigt er din formue i nogle tilfælde, så hvorfor ikke komme til at arbejde tidligt og være den bedste du kan være.

Den professionelle skuespiller er altid på toppen af ​​hans linjer, og denne praksis bør starte tidligt i ens karriere. Du skal blot huske scriptet er ikke det samme som virkelig vide det, hvor man kan eksperimentere med stemmen bøjning og en række forskellige måder at spille det. Desuden skuespilleren er ansvarlig for hans eller hendes egen blokering, hvilket betyder fremstilling af rum vil bruge før kameraet. Du er nødt til at vide, hvornår de skal sidde eller stå, gå til vinduet eller forblive stille. Denne sekundære færdighedsniveau at fortolke scriptet er afgørende for en poleret ydeevne og skal indøvet grundigt for at gøre det synes naturligt.