Hvordan du gør dine egne Børns puslespil

Puslespil stave timevis af sjov for både børn og voksne. Det er en fantastisk måde at besætte samt udfordring dit sind. At sammensætte et puslespil hjælper børn lærer at udvikle deres fine-motoriske færdigheder samt match farver, former og mønstre. Det giver dem et boost af selvtillid hver gang de er i stand til at forbinde to stykker. Når de er færdige med en hel puslespil, de har en håndgribelig følelse af realisering.

Du kan købe forskellige typer af puslespil i butikker og online. Der er puslespil hjemmesider og downloades puslespil spil. Men for at gøre det mere interessant for dit barn, lave din egen puslespil!

Her er to måder at gøre dine egne børns puslespil.

Fra bunden

Hvis du har ekstra pap stykker, kan du lave dine egne børns puslespil nemt. Du skal bruge stift karton, tegning materialer, billeder eller kunstværker, lim, blyant, saks og en beholder.

  1. Tegn et billede, skal du vælge et eksisterende billede eller bruge dit barns kunstværk som billedet for afsluttet puslespil. Du kan også tage en side fra et magasin. Mulighederne er uendelige. Sørg for at fotokopiere billedet, så dit barn kan bruge dette som en vejledning.
  2. Få en stiv eller tung pap, der skal anvendes som støtte til puslespillet.
  3. Lim billedet på karton ved hjælp af hvid lim eller håndværk lim. Brug ikke for meget lim, så billedet ikke boble eller rynke. En bedre løsning er at anvende en lim spray, der specifikt anvendes til montering billeder. Tillad monterede billede tørre.
  4. Flip billedet, så pappet opad.
  5. Brug en blyant til at tegne forskellige sikringsanlæg former. Former formodes at være uretmæssige undgå meget tynde eller skarpe former. Prøv ikke at gøre stykkerne for kompliceret, fordi du vil have en hård tid at skære dem og barnet kan have svært ved at sætte dem sammen. Du kan lave firkanter eller rektangel figurer i stedet, hvis det barn, der skal sammensætte puslespillet er temmelig ung.
  6. Skær sikringsanlæg figurer med dine saks. Følg nøje de linjer, du har tegnet med din blyant. Du kan også bruge en skarp hobbykniv. Hvis dit barn er at hjælpe dig, så sørg for at holde det væk fra ham.
  7. Hold sikringsanlæg stykker i en beholder. En genlukkelig pose vil gøre fint som ville de glatte kasser, dåser eller plastbeholdere. Placer ekstra kopi af billedet sammen med puslespil for reference. Du kan lim eller tape det til beholderen.

Brug af blanke puslespil formularer

Du kan nu købe tomme puslespil formularer fra forskellige leverandører, ligesom CompozaPuzzle.com og Make-Jigsaw-Puzzles.com. Dette er den nemmeste måde at gøre et puslespil på din egen. Blank puslespil kommer i forskellige former og størrelser. De er som regel lavet af hvidt papmateriale. Du kan vælge antallet af brikker pr puslespil, puslespil størrelse samt konfigurationer. Disse har været udstanset for bekvemmelighed. Du kan tegne direkte på puslespillet hjælp farveblyanter, blyanter, maling, gummistempler, airbrush, stencils og mange flere. Disse kommer i forskellige tykkelse og nogle er endda printer venlig. Udskrivning af et foto eller grafik direkte på printbare blank Gådeform!

Opmuntre dit barn til at lege med puslespil. Det stimulerer hans sind og bygger sin tillid undervejs. Gør dit eget børns puslespil er en stor håndværk projekt at gøre med dit barn. Det gør puslespillet mere interessant, fordi det billede, du bruger, er noget, der kan være tæt på dit barns hjerte.