Hvordan du gør din kone føler sig som en dronning

Hvordan du gør din kone føler sig som en dronning

Klar til Valentinsdag? Det kommer kun en gang om året, og det helt sikkert betale sig at investere en masse tid og kræfter til at gøre denne dag helt speciel for dig og din elskede. V-Day (eller hendes fødselsdag) er blot den perfekte undskyldning for at slippe din indre Romeo, uden nogen undskyldninger! Så hvis du leder efter ideer til, hvordan du gør din kone føler sig som en dronning på denne særlige dag, er her nogle gode måder at komme i gang:

  1. Opføre sig som en detektiv. Gør en indsats for at bemærke, hvad hun er interesseret i, hvad hun finder romantisk osv ville medføre mere aktiv lytning på din side - og det vil vise sig gavnlig for den samlede status for dit forhold.
  2. Brainstorm med sine nære venner om, hvordan man bedst overraske hende. Sommetider damer ikke dele alt med deres mænd, og hendes venner og fortrolige, vil sandsynligvis være i stand til at bidrage til din danne et billede om din kones mest dybtfølte ønsker. Tal med hendes nærmeste venner og hverve dem som medskyldige til den særlige dag. En anden stor ting om dette skridt? Hun ville være i stand til at fortælle med sine sleske venner hvordan speciel du fik hende til at føle!
  3. Øve indsats! Ladies elsker det, når deres mænd naturligvis øve indsats for at få dem til at føle sig speciel. Nej, det gør ikke gøre for bare hente en buket blomster på vej hjem fra arbejde og forventer din dame til at briste med lykke (hun ville sandsynligvis foregive at, selv om, for din skyld). Hvis du virkelig ønsker at gøre din kone føler sig som en dronning, gør dine planer mere omfattende og dybtfølt. En retningslinje: det skal gøre dit hjerte slå hurtigt bare forestille sig, hvordan overraskede din kone vil helt sikkert føle, når din Valentinsdag overraskelse udfolder sig.
  4. Behandl hende som du prøvede at vinde hende igen. Genoplive den gamle gnist og spænding du begge følte i starten af ​​jeres forhold; du kan indlede denne ved at forestille, at du forsøger at bejle og vide mere om denne utrolige kvinde igen. Kig på din kone med friske øjne og forelske sig i hende igen.
  5. Mind dig selv, at hun er den vigtigste person i verden til dig. Din kone skal være din første prioritet, mere end dine venner, chefer, medarbejdere, eller nogen anden. Denne Valentinsdag, tage ekstra omhyggelig med at vise, hvor meget hun betyder for dig, hvordan du ville gå ud af din måde for at behage hende, og hvordan hendes mening betyder mere for hende, end hun kan forestille dig. Husk dette floskel: en kone er ligesom en rose; hvordan du behandler hende, er omfanget af, hvordan hun vil blomstre og blomstre.

Valentinsdag kommer og går, men dit forhold til din kone er beregnet til at vare evigt. Det er derfor, om det er en rigtig god idé at lave udførlige planer om at gøre hende føle sig som en dronning på Valentinsdag, er den egentlige nøgle til et stærkt og lykkeligt ægteskab konsekvent vise kærlighed og værdi for hinanden. Begynde at behandle din kone som en dronning hver eneste dag, i små men oprigtige måder, og du vil finde dig selv følelsen og bliver behandlet som en konge selv. Held og lykke!