Hvordan du gør din egen Wet Wipes

Et af de grundlæggende rengøringsmidler, som du skal have rundt i hjemmet, i din pung, og handskerummet i din bil er vådservietter. Vådservietter er nyttige til at fjerne fastsiddende snavs og snavs fra dine hænder, og kommer med en frisk duft, der er perfekt til at fjerne lugt fra dine hænder før og efter måltider, eller efter du har røget. I stedet for at købe dyre vådservietter fra supermarkedet, men Hera € ™ s, hvordan du kan lave din egen.

  1. Kombiner de flydende komponenter af vådservietter. Du skal cirka en kop troldnød, op til tre teskefulde af din favorit æterisk olie, og en teskefuld flydende glycerin. Heksen hassel vil give vådservietter med blødgørende egenskaber, der sikrer, at de vådservietter er skånsom mod hænderne eller på din childrenâ € ™ s organer. De æteriske olier vil give duft. Blandt de populære æteriske olier, som du kan føje til vådservietter er sandeltræ, lavendel, jasmin, rose, vanille og kanel. Den flydende glycerin vil give rengøring egenskaber i de vådservietter.
  2. Valg af servietter og papirhåndklæder. Der findes flere typer af væv og servietter, som du kan bruge til de vådservietter. Du kan enten købe middag servietter som kommer foldet til dig. Dette er nyttigt, da det vil spare dig fra besværet med at folde hver af bleer individuelt. Du kan dog også bruge papirservietter. Sørg dog, at du folde papirhåndklæder i tre, så de vil passe ind i en lille beholder og vil være mere handy. Når du vælger bleer og papirhåndklæder, så sørg for at du vælger dem, der er lavet med høj kvalitet fibre, der ikke vil blive til grød ved kontakt med væsker.
  3. Iblødsætning servietterne. Placer alle de foldede servietter eller papirhåndklæder i en bakke eller stor og flad skål. Hæld alle de flydende ingredienser på toppen, og sørg for, at bleer er fuldstændig gennemvædet de flydende komponenter af vådservietter. Hvis du har planer om at skabe et stort parti af servietter, bliver du nødt til at tilføje mere flydende ingrediens. Det vil også være lettere, hvis du arrangere bleer ikke mere end to til tre inches højt, når stablet op, så at væsken vil være i stand til at trænge op til bunden. Brug en ske til at øse nogle af fluiderne på panden, som ikke er absorberet helt.
  4. Storage. For at gemme dine hjemmelavede vådservietter, placere disse i Ziploc poser, der vil holde luften ud, og vil holde fugten fra håndklæder i at undslippe. Bortset fra Ziploc poser, kan du også genbruge gamle dunke, hvor kommercielt fremstillede vådservietter er pakket og lagret. Disse har som regel genlukkelige låg, der også vil holde væskerne i vådservietter.

Med disse enkle trin, kan du få naturlige og billige vådservietter, der vil rense dine hænder eller dit ansigt uden at udtørre huden eller efterlade din tegnebog afhaspning. Placer disse i din pung, bil og hjem, og du er god til at gå.