Hvordan du gør din Amateur Music Video Look Professional

Du er ved at gøre din første amatør musik video og naturligvis du vil have det til at se så poleret og professionelt udført som den kommercielle sort. Man skulle tro, at dette ikke er muligt med et begrænset budget. Men hvis du kender de grundlæggende teknikker til at lave videoer, kan du trække det ud. Her er nogle nyttige tips til at gøre din amatør video ser professionel.

  1. Tænk op af et koncept for din musikvideo. En musikvideo tjener til at supplere og gøre en sang mere meningsfuld. Derfor er du nødt til at sørge for, at det visuelle i videoen vil matche budskabet i sangen. Hvis sangen handler om en kvindes kamp gennem depression, så en pige letpåklædte i bikini boltrede på stranden bare ville ikke give mening.
  2. Opret en storyboard til din musik video. Kommer op med en storyboard til din musik video er vigtig. Et storyboard tjener som vejledning for skuddet. Plotning ud hver eneste tænkelige scene, du vil medtage i musikvideoen vil spare en masse tid og ressourcer samt. Når du opretter storyboardet, er du nødt til at indeholde oplysninger såsom placering, rekvisitter, og udstyr. Antallet af medarbejdere, siger du ønsker at tilføje dansere, bør også fastsættes i denne fase.
  3. Brug håndholdt video optagelser i moderate mængder. Slørede og uregelmæssige bevægelser fanget på video er irriterende at se på. For at undgå dette, kan du bruge et stativ oftere.
  4. Brug zoom sparsomt. En anden irriterende praksis almindeligvis lavet af amatør video beslutningstagere er den overdrevne brug af zoom. Hvis du ikke kan undgå dette, derefter pause kameraet først og sæt den til det ønskede zoomniveau, før du får kameraet rullende igen.
  5. Vær opmærksom på detaljerne i den post produktion fase. Nu hvor du er færdig skydning og du har den rå video i hånden, så er det tid til at hovedet ud til din computer for at få det redigeret. Vær opmærksom på detaljer såsom udskæring meningsløse skud. Du kan også ønsker at tilføje visuelle effekter i denne fase. Dette er også den fase, hvor du vil lægge lyd på videoen. Sørg for, at overgange i videoen svarer til sangens rytmiske accenter.

Du kan altid trække på hjælp fra erfarne personer. Film studerende, der søger at opbygge deres portefølje kan være interesseret i at hjælpe dig med at oprette din musik video gratis. Og glem ikke at vise den endelige video til bedømmelse. Denne måde, du ved publikums kommentarer og forslag og bruge dem til at forbedre din fremtidige arbejde.