Hvordan du gør det Brain Twister Yo-Yo Trick

Den oprindelige yo-yo fra Filippinerne var et våben. Moderne yo-yo kan stadig bruges som våben, men de er ikke længere at effektiv med de mange bedre våben til rådighed på markedet. Og hvorfor bruge yo-yo som et våben, hvis det er sjovere at bruge det som et stykke legetøj?

Afspilning af en yo-yo er ikke bare om at vide, hvordan man kaster det og holde den flade spole spinning. Det indebærer fortrolige videnskaben bag hvordan en yo-yo bevæger sig og hvilke tricks kan gøres for at vise din ekspertise. Du må ikke være den bedste yo-yo spiller endnu, men med konstant praksis, er det ikke umuligt, kan du være en snart. Prøv en mere udfordrende yo-yo trick nu-hjernen Twister. Det er lettere i forhold til andre mellemliggende yo-yo tricks, endnu, trækkene er temmelig imponerende. Lær det grundlæggende hjernen twister først og derefter prøve de innovative versioner eller mere avancerede yo-yo trick efter det.

Grundlæggende Brain Twister

  • Kast tøffel og lad yo-yo spin og svinge væk fra dig. Hold yo-yo swinging at forberede sig til trin 2.
  • Placer den frie hånd pegefinger i nærheden af ​​din brystet, mens den yo-yo svinger. Kom med din finger fra din krop (inde i strengen) og derefter flytter fingeren mod strengen.
  • Skub yo-yo streng væk fra dig, så din pegefinger fælder strengen. Løft langsomt op fanget streng, mens du trækker din kast hånd ned.
  • Tråd strengen bliver holdt af din kaste hånd ind i yo-yo. Du er på rette spor, hvis yo-yo stadig spinning efter du har med gevind anden streng mellem spolerne. På dette tidspunkt er den frie hånd pegefinger tjener som en krog, hvor de to strenge hænger.
  • Tråd snoren omkring yo-yo. Gør det holdes af dit kast hånd ved at løfte snoren. Strengen bør holde sig i mellem spolen.
  • Vend yo-yo forbi. På dette tidspunkt, den frie hånd er over din kast hånd. Brug nu din pegefinger på din kaste hånd at vende yo-yo forbi. Denne gang, din kast hånd er over den frie hånd.
  • Vend yo-yo ud igen. Flyt frie hånd nedad, indtil din pegefinger er fri fra at holde strengen.

Avanceret Brain Twister

Beherske den grundlæggende hjernen Twister og efter det, kan du prøve at innovere på trick som gør mere flips i stedet for én. Husk det trin, hvor du spejlvende yo-yo over efter trådning det igen? I stedet for at vende det over en gang, vend det flere gange. Udseendet af denne avancerede hjerne twister er imponerende alligevel er det nemt at gøre, når du har styr på det grundlæggende trick.

Den grundlæggende hjernen twister kan også føre til mere avancerede yo-yo tricks som gør pariserhjul afmontere.

Et grundlæggende hjerne twister tager kun omkring syv sekunder. For nu, forventer nogle vanskeligheder og måske en længere tid til at afslutte det trick. Den sværeste del af at gøre dette er at skrue strengen uden at stoppe yo-yo fra spinning. Bare holde på at øve og du får bedre og bedre jo mere du gør det trick.