Hvordan du gør Coin Tricks

Coin tricks er en af ​​de mere enkle magiske tricks eller illusioner, der kan gøres, selv af amatører med en lille smule af praksis. Der er flere ressourcer til rådighed, både i realtid og online, som vil give detaljerede beskrivelser og retningslinjer for, hvordan man gør basale mønt-baseret magi. Dette er en interessant hobby at tage op; du kan wow din familie eller gæster med disse tricks. Anført nedenfor er nogle af de mønten tricks du kan dokumentere på din næste familiesammenkomst eller fest. Hver trick er opført som et separat trin med instruktioner, der er nævnt i samme punkt (er).

Trin 1

Coin forudsigelse. Til dette trick, skal du bruge omkring 10-12 øre eller kvarte og en hat eller papirpose at sætte mønter i. Pass taske papiret eller hat, som indeholder de mønter blandt publikum, lade dem kontrollere, at hver mønt har en anden dato eller benævnelse. Vælg ét medlem fra publikum og bede ham / hende om at vælge en mønt fra samlingen. Publikumsdeltageren skal derefter passere omkring den valgte mønt til resten af ​​publikum så alle vide, hvilken mønt er blevet valgt. Så mønten skal droppes tilbage i beholderen og beholderen, der overføres til â € ~magician «(dig). Luk øjnene og ser ud til at koncentrere sig nøje, dyppe hånden i beholderen og vælge den valgte mønt ud. Vis publikum at mønten du samlet op, er den samme som ved et medlem af publikum er tidligere valgt. Tricket - ingen komplicerede opsætninger. Mønten gået rundt blandt publikum vil være varmere at røre på grund af at blive håndteret af så mange mennesker. Når du lægger din hånd ind i hatten eller pose, bare opsøge den, der føler sig varmere at røre ved og pluk det. Enkel, er det ikke?

Trin 2

Realiseringen af et mønt forsvinde. Det er et trick, der bør ske, mens du sidder på en stol med en tabel foran dig. Placer en mønt på bordet og tryk ned på mønten ved hjælp af de tre første fingre på højre hånd. Skub mønt mod dig selv, og sørg for at den er helt dækket af fingrene. Lad mønten falder ud i skødet uden publikum at se dette. Når din hånd rækker ud mod kanten af ​​bordet røre den midterste finger med tommelfingeren, som om du forsøger at løfte mønten. Dernæst glider tilbage tilbage mod det sted på bordet, hvor mønten oprindeligt blev placeret, men et par inches væk fra det nøjagtige sted. Bevæg tommelfingeren i en cirkulær bevægelse for at give indtryk af, at mønten er ved at forsvinde. Derefter langsomt vende dig udlevere og sprede fingrene, hvor publikum vil se, at der ikke er nogen mønt !! Lad dem spekulere og forsøge at regne det ud.

Trin 3

Flytning af en mønt gennem håndfladen. Til dette trick skal du bruge en tilskuer fra publikum, to ens mønter og et lille stykke klar tape eller tryllekunstner voks. Spørg den frivillige til at placere deres hånd med håndfladen opad. Placer din hånd håndfladen ned på den frivilliges hånd. Placer mønt over bagsiden af ​​din hånd. Forklar publikum, at du vil gøre mønten passerer gennem din hånd, hvorfra det er placeret på toppen af ​​din hånd, til den frivilliges håndflade med kun én hurtig slap.The trick - allerede har en mønt på plads på din håndflade, før du placer det over den frivilliges håndflade. Placer din håndflade over den anden side hurtigt og på en sådan måde, at den anden person ikke kan føle mønten skjult i din håndflade. På din hule derimod placere den klare tape eller voks. Nu hurtigt smække håndfladen med tape eller voks over mønten placeres på din anden hånd og fjerne denne mønt væk i al hemmelighed. Fjern derefter håndfladen fra den frivilliges side til en € ~reveal 'mønten liggende i deres håndflade i stedet!

Trin 4

Produktion af penge fra dine tomme hænder. Denne ene vil tage lidt øvelse, før du er klar til at demonstrere det til din familie eller venner. Du skal bruge et par dollarsedler rullet ind i en stram cylinderform og holde denne rulle i en af ​​folder i dit ærme på en måde, der ikke gør det indlysende. Nu sidder ved et bord og invitere nogen til at sidde foran dig. Placer begge hænder på bordet og vende dem på begge sider til at vise, at de er helt tomme. Derefter yderligere skub op ærmekant og ærme af beklædningsgenstanden du bærer (en jakke eller skjorte) for at vise at der ikke er noget ærmerne op heller. Gør næver af dine hænder og sted dem over bordet. De bør være ansigt til ansigt, således at fingrene rører hinanden. Start derefter at trække penge ved hjælp af tommel- og pegefingeren.

Det trick: Når du presser op manchetterne og ærme viser intet er skjult under dem, palme rullen af ​​regninger fra den krølle i ærmet, og hold rullen mellem dine fisted hænder. Derefter bruge tommelfingre og pegefingrene begynder udrulning af penge på en sådan måde, at det ser ud til at blive vist ud af hånden.

Mønten tricks er beskrevet ovenfor (bortset fra det sidste, der involverer dollarsedler) er simple tricks, som du kan mestre med lidt øvelse. Læs gennem de mange bøger og vejledninger, der er tilgængelige på magiske tricks til at forbedre din ekspertise og imponere din familie og gæster.