Hvordan du gør Coin Magic Tricks

En tryllekunstner ved, at den nemmeste måde at fange en menneskemængde opmærksomhed og holde dem underholdt, er med god magi. Når trolden er forberedt til en performance, vil han være på sit bedste. For spirende tryllekunstnere, eller endda dem, der bare ønsker at vide nogle grundlæggende og enkle tricks, til at underholde familie og venner, mønt tricks er vejen at gå! Der findes et stort repertoire af mønt tricks, og vi vil tale om et par af de lettere dem her.

Trin 1

Trick 1. Anbring din håndflade, med forsiden nedad på den opadvendte håndflade et publikum medlem. Med den anden hånd, placere en mønt på toppen af ​​din hånd. Nu gør mønten gå igennem til hånd publikumsdeltageren med en hurtig manchet. Til dette trick, skal du gennemsigtige tape eller tryllekunstner voks, to identiske mønter og god praksis på palming en mønt.

På tidspunktet for at sætte din håndflade på publikum medlemmets håndflade, skal du være cupping en mønt. Du skal placere din hånd hurtigt nok for mønten ikke at falde, og den person, til ikke at mærke det med hans håndflade.

Sæt den anden mønt på toppen af ​​din hånd.

Den gennemsigtige tape skulle allerede være fastsat i din hule anden side, at en, der ikke er på publikumsdeltageren hånd.

Hurtigt slag mønt på den side at sikre det sidder fast til båndet / voks. Flyt den hånd væk.

Nu fjerne din hånd (håndfladen vender nedad) langsomt og lade publikum til at overvære magi - om, hvordan mønten gik fra toppen af ​​din hånd til deres håndflade.

Trin 2

Trick 2. Placer en mønt på et bord kun at have det forsvinde, når samlet op.

Hold mønt på bordet ved hjælp af din venstre hånd.

Nu får folks opmærksomhed, lad os sige ved at sige, "hvad med noget magi?"

Hold din højre hånd på mønten ved at trykke ned med indekset, langfinger og ringfinger,

Flyt mønt i din retning alt imens holder hånd og arm parallelt med bordet. Husk, at mønten ikke skal ses, når din hånd er på den.

På at nå bordets kant, skal mønten skydes af bordet og ind på dit skød.

Hold tommelfingeren på den midterste finger, ligesom du ville gøre, når picking up en mønt. Dine fingre skal være i lukket stilling nu.

Kig med tilsyneladende fokus på det sted, hvor mønten skal være, og fortsætte med at gøre det, når du bevæger din hånd tilbage, over bordet og spot, hvor mønten oprindeligt var.

Gør cirkulære bevægelser med tommelfingeren, som om du er på arbejde at få mønten til at forsvinde.

Derefter slå din hånd med gode effekter og overvejelser, således at håndfladen vender gruppen. Dernæst åbner ud fingrene og gisp i overraskelse!

Nu kan dine drama klasser skal komme dig til undsætning. Jo mere forbavset du handler ved forsvinden af ​​mønterne og behandle det som et under, at flere medlemmer af publikum vil elske dit trick.

De tricks anført her, er bare at komme i gang. Der er et fantastisk udvalg af mønt tricks, som er tilgængelige for enhver aspirerende og dedikeret tryllekunstner til at lære og udføre, og fortsætte fantastiske mennesker. Cop nogle af disse tricks til din næste fest og tage en bue, Merlin!