Hvordan du gør Cheerleading dansetrin

Dans er en rutine, som cheerleaders gøre bortset fra stunts. En god cheerleader gyrates og underholder publikum som hun leve for hendes team. I mange skole sport, fremhæver den halve tid viser de dansetrin af cheerleaders. Hvis du vil vide mere om, hvordan at gøre nogle cheerleading dansetrin, du skal gøre følgende:

Altid gøre din dansetrin i otte tæller. Derefter navngive dine otte tæller til at hjælpe dig med at huske koreografien (f.eks trin 1, pumpe 2, strækning 3, gå tilbage 4, drej 5, skubbe 6, kryds 7, åben 8 mm) Følg trinene langsomt og præcist. Master dette ved at gøre det gentagne gange. Lad dine muskler til at være komfortable, som om det kommer naturligt. Vælg en passende musik, der vil passe til din dans, hvis musik er nødvendig.

Prøv denne enkle cheerleading dance flytte: De to otte første tællinger i dans er freestyle. Prøv at improvisere bevægelser, som du gør freestyle. I freestyle dans en cheerleader plejer hendes underskrift flytte. Meget enkelt, forsøge at skabe en eller blot følge i takt til musikken. Den 3. otte tæller starter med en stående stilling med den ene hånd på bunden af dit hoved og en anden til din hofte. Hold din krop lige, mave ind og brystet ud.

One, tryk ned din hånd, som var på hovedet, opdrage den anden fra venstre hofte til højre skulder. Sæt dine ben sammen samtidig med dette trin. Du kan kalde dette som Tuck 1.

De to count er Open Clap 2. Gør dette ved at lade dine hænder foran hinanden, som om du klappe, der forlader dem åbne.

De tre tæller, også kendt som Push 3. Tryk, som hvis du holder en person fra at indtaste en dør. Smække det med finesse og med kraft. Samtidig med at skubbe, lunge frem med højre ben.

Den fjerde optælling, som er Open Arms 4, sker ved at åbne dine arme. Din venstre fod skal også bevæge sig fremad.

Den femte count (chef Swing Down 5), svinge ned dit hoved, hænder på knæ og fingrene vrangen.

Dernæst den sjette count (Hoved Swing Up 6), bør du svinger dit hoved op med hænderne stadig på dine knæ.

På den syvende count (Cross 7), komme op og stå frem med armene nu krydses.

I det ottende og sidste optælling (Open Arms 8), du åbner armene nedad og stå med spredte ben. Gentag dette skridt, indtil rutinen bliver glattere. Øg dig hastighed og gøre dine bevægelser insisterende alligevel med poise. At praktisere denne godt, registrere og visualisere trinene i dit sind. Forestil dig i dit hoved, hvordan du danse det, og hvordan andre ser dig danse. Prøv at praktisere denne også foran spejlet gradvist, indtil du har styr trinene.

Med mere praksis og eksponering, du kunne være en god cheerleader. Du kan nu ramt ordet og gøre din cheerleading dansetrin og wow publikum med din teknik og stil.