Hvordan du gør aerobic

Aerobic er en af ​​de bedste øvelser for hjertemusklen, og vil hjælpe dig til hurtigt at udvikle styrke og udholdenhed. En god aerobic session vil også brænde mere fedt og kalorier end spinning, vandreture, svømning eller cykling. Alle kan starte på begynderniveau for uddannelse af aerobic og gradvist arbejde op til mere avancerede intervaller.

For at få mest ud af dine aerobic træning, vil du ønsker at ændre dine spisevaner på en 15 procent stigning i protein og masser af rå frugt og grøntsager. Desuden ved at fjerne eller skære ned på sukker, vil du undgå sukker nedbrud, der opstår et par timer efter at have spist det. Vand er også ekstremt vigtigt, men du bør ikke drikke det ud over før eller under din aerobe klasse. Drikke mens undergår fysisk aktivitet kan medføre kraftige smerter at skyde op din side, så sip vand let forhånd og færdig flasken efter klasse.

Til at begynde en aerobic klasse, skal du solide sko med et godt polstret gummisål til at absorbere stød. Enhver form for beklædning vil gøre, men de fleste mennesker er komfortable i en løs T-shirt og cykel shorts. Den aerobic skal vare i mindst en halv time til at bringe din puls op at brænde kalorier. For aerobe entusiaster, der er i stand til at udholde længere, kan klasser udvides til 90 minutter.

For personer med ryg problemer eller følsomme knæ og fødder, så prøv en skånsomme aerobic klasse gradvist at akklimatisere sig til aktiviteten. En skånsomme session vil holde dine fødder fra dunkende i gulvet, hvilket reducerer risikoen for skader.

For de mere avancerede aerobic studerende, vil ved hjælp af en riser opbygge din udholdenhed meget hurtigt. De risers kommer i lav, middel og høj størrelser, så sørg for at få en, der passer til din højde og ydeevne. Jo højere riser, jo sværere vil du arbejde. Øvelserne er struktureret i en march formation, så du kan træde op og ned blokken, bygge solid lår og ben muskler, som du fremskridt.

En af de bedste elementer i en aerobic klasse er, at den er sat i musik. Aerobic er beslægtet med danse, men med ingen kompliceret koreografi vedlagt. Når du får dit adrenalin og endorfiner pumpning, vil klassen være over før du ved af det.

For lidt ekstra udfordring til din aerob træning, kan du prøve at tilføje en let ankel vægt til at skubbe dig til grænsen. Men hvis du føler dig overanstrengt, fjerne vægten og fortsætte som normalt. Aerobic skal være sjovt og noget man ser frem til hele dagen. Find den rigtige klasse og du vil være en kunde for livet.