Hvordan du får Ultralyd Technician Training

Hvordan du får Ultralyd Technician Training

Ultrasonographers, bedre kendt som ultralyd teknikere, hjælpe lægerne vurdere og nogle gange endda diagnosticere medicinske tilstande. Den ultralyd tekniker har en virkelig interessant job. De tager billeder produceret gennem lydbølger om særlig hospitalsudstyr. Den teknologi, der anvendes dirigerer højfrekvente lydbølger gennem de forskellige dele af kroppen. En skitse af området derefter videofilmet eller fotograferet, således at lægen kan stille en diagnose. Denne meget eftertragtede position vokser hurtigere end nogen anden sundhedserhverv.

For at blive en ultralydsscanning tekniker skal den studerende:

Få undervisning på området. Som kommende ultralyd tech, skal du først opgradere fra high school med en stærk baggrund i matematik og naturfag. Så vil du indtaster en ultralydsscanning tech træningsprogram og tage de nødvendige kurser, som omfatter: obstetrisk sonografi, almen fysik, abdominal sonografi, føtale og neonatale anomalier, vaskulær sonografi, anatomi og medicinsk terminologi. Desuden i en grad program studerende trænes ved hjælp af detaljerede metoder til scanning til forskellige formål.

Studerende skal beslutte, om de vil have et certifikat, en 2-årig grad eller 4-årig grad, når færdig med programmet. Ethvert program skal give den studerende klasser, der underviser de rudimentære nødvendige færdigheder til at arbejde i marken, og der er mange måder at få enten uddannelse eller en grad for denne position. Uddannelse kan finde sted på et hospital, en skole / universitet, en erhvervsskole eller gennem militæret.

Kurserne udbydes gennem de fleste lokale gymnasier og universiteter. Private gymnasier og online universiteter tilbyder også ultralyd tekniker uddannelse og på en accelereret tempo. Men de er meget dyrere. Du kan få økonomisk støtte til klasser gennem den føderale regering såvel som private legater og stipendier. Den finansielle støtte rådgiver på skolen efter eget valg kan hjælpe dig med at få finansiering til en uddannelse.

Kravene. For at få en etårig certificering som en ultralyd tekniker skal du have erfaring fra en anden allieret sundhedsområdet såsom en optometrist, tandplejer eller Athletic Trainer. Enhver certificering og / eller uddannelse i et af disse områder kvalificerer dig til at få en etårig certifikat i ultralyd teknologi.

  • For en 2-årig grad bør du tage klasser i gymnasiet, herunder algebra, trigonometri, videnskab, fysik, og allierede sundhed klasser. Du bør også have en stærk forståelse af den menneskelige anatomi. Denne viden er nødvendig for en ultralyd teknologi certificering.
  • At indgå en 4-årig ultralyd tekniker program skal du have optjent en 2-årig uddannelse som en ultrasonographer. Dette vil give dig en mere dybdegående uddannelse inden. Du kan også vælge at tage kurser, der vil tilføje en specialitet til din uddannelse. Specialties inden for ultralyd teknologi omfatter obstetrik og gynækologi, abdominal sonograpghy, neurosonography og bryst sonography.

Få certificeret. Tag den amerikanske Justitskontor diagnostisk medicinsk Sonographers 'National Ultrasound Registry Undersøgelse. Dette er ikke påkrævet, men det er et plus at have certificering, når de søger et job.

Få hyret! Accepter et job i en klinik, læge kontor, universitet, hospital, et laboratorium eller andre industrier. Ultralyd teknikere starter ud ved at gøre omkring $ 30.000 om året. Ifølge Bureau of Labor Statistics, kan ultralyd teknikere forvente at gøre over $ 62,000 om året.

Hvad du vil gøre. Ultralyd teknikere er dem i rummet med patienten. En ultralyd tech kan se, hvad der sker med patienten på deres skærm, men de kan ikke diagnosticere.

  • Teknikeren opgave er at forklare den procedure, tage noter på den medicinske historie af patienten, og brug udstyret korrekt.
  • De har også koreografere patient bevægelse for at opnå de bedste billeder.
  • Ultralyd teknikere er også forpligtet til at logge patientjournaler, og de vælger det bedste billede for lægen for at hjælpe med at diagnosticere sygdommen.
  • En fødselslæge / gynækolog (OB / GYN) ultralyd tekniker hjælper den nybagte mor komme i position, således at video kan opfanges af fostrets udvikling. Disse billeder er normalt deles med de stolte forældre som barns første billede.

Det stigende behov for ultralyd teknologer forventes at stige frem til 2014. Du kan læse mere om online ultralyd tekniker certificering programmer ved at klikke her. Hvis du er interesseret i en ny varm besættelse, bør du helt sikkert overveje at forfølge ultralyd tech uddannelse for en lovende karriere!