Hvordan du får Styles fra Victorias Secret Angel Fashion Show

Den Victorias Secret Angels er mere end blot modeller; de er mærkets mest synlige talskvinde. Den Victorias Secret Angels først debuterede i 1999 i løbet af fjerde Victorias Secret Fashion Show. Blandt de oprindelige Engle er Tyra Banks, Heidi Klum, Karen Mulder, Daniela Pestova, Laetitia Casta, og Stephanie Seymour. Den nuværende Victorias Secret Angels er Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Miranda Kerr, Doutzen Kroes, og Marisa Miller.

Efter at have set den Victorias Secret Fashion Show, de fleste kvinder ønsker at få de stilarter båret af den Victorias Secret Angels, enten at overraske deres kærester eller ægtemænd eller bare føler sig sexet om sig selv. Læs videre for at finde ud af, hvordan man kommer stilarter fra Victorias Secret Angel Fashion Show.

  1. Angels by Victoria er en Victorias Secret lingeri linje modelleret af Victorias Secret Angels. Med søde konfekt i bomuld, blonder, broderede mønstre, og sarte stoffer som tyl, englene ved Victoria bh'er kommer i demi, stropløs, fuld dækning, og Balconet. Hvad er stor om dem er, at de er sexet nok til soveværelset, men funktionelle nok til at blive båret med de fleste dagligdags tøj.
  2. Du kan også prøve Victorias Secret Sexy lille ting linje. De undertøjssæt fra sexet lille ting er frilly, feminine, og fantasifulde med masser af nyttige funktioner som multi-way bh'er og aftagelige puder.
  3. Victorias Secret Glamour Linje funktioner smukke lingeri sæt egnet til en omfattende victoriansk soveværelse - eller måske en fornem europæisk bordel. Med Lacy små trusser og satin elementer, dens lingeri for omstændelig for nogen til at se! Så sørg for at have en anerkendende publikum, når du bruger dem.
  4. Amerikanske kvinder og lingeri elskere kan nu få indersiden scoop på italiensk stil, a la Alessandra Ambrosio og Adriana Lima. Victorias Secret eksklusive Itissimi linje funktioner Italiens mærke af feminine, sexede antyder, uden at skulle flyve til Europa. Fra simple bomuld numre til Lacy skønhed i fuldt flor, er hvert stykke udformet med gamle land raffinement og opmærksomhed på detaljer.
  5. Og sidst men bestemt ikke mindst, er der den Victorias Secret Very Sexy lingeri linje. Karakteriseret ved knap-der motiver, kaster halsudskæringer, og stejle stoffer, ville intet menneske kunne modstå dig. Meget Sexet lingeri kommer i mange forskellige mønstre og farver, hvilket giver dig noget for enhver intim lejlighed.
  6. Selvfølgelig ville ingen lingeri udseende være komplet uden den rigtige strømper til at gå med det! Glem ikke at få fat i et par lår-højder og et strømpebånd bælte.
  7. Den Victorias Secret Fashion Show er ikke kun begrænset til bh og trusse sæt. Ofte Victorias Secret Angels sashay ned landingsbanen i sexet søvn og lounge slid. Giv dig selv en grund til at være vovet og dukke op i en Lacy slip eller en afslørende bamse og bustier. Victorias Secret har et bredt udvalg af følgesedler at vælge imellem, fra comfy bomuld dem til at turde udskæring blonder bamser. For at efterligne Victorias Secret Angels, gå til smutter i rige satin, indviklede blonder, og lutter tekstiler. Nogle af de følgesedler kommer med en matchende trusse.