Hvordan du får mest ud af en Parent Teacher Meeting

Jeg har undervist forskellige klassetrin i de sidste sytten år. Disse niveauer spænder fra børnehave til Grade 10. Under års erfaring, har jeg haft mulighed for at deltage på en lang række forældre lærer møder. Gennem årene har jeg lagt mærke til, at de fleste forældre er ikke helt sikker på, hvordan du får mest muligt ud af en forælder lærer møde. Det er sagt, har jeg besluttet at dele et par nyttige tips med forældre, der har behov for vejledning.

 1. Vær forberedt på at stille spørgsmål. Skriv ned alle de spørgsmål, der dukker ind i dit sind de dage før dit barns forældre lærer møde. Denne måde, vil du ikke glemmer noget, og du vil effektivt at bruge fristen for mødet. Det er altid et godt tidspunkt at diskutere sundhedsspørgsmål og dit barns behov. Hvis du har spørgsmål til pensum eller de emner, der vil blive set på hans lønklasse niveau, er du velkommen til at spørge dem.
 2. Har stede dit barn til dette møde. Dette møde formål er dit barn. Har ham til stede, så han kan være involveret, tage ansvar og forstå, hvad der spurgt eller forventes af ham, samt hvordan man kan forbedre sin akademiske præstationer. Han skal også være der til at høre alle de gode ting hans lærer ser i ham. God eller dårlig, bør han vide, hvad der foregår for at hjælpe ham med at blive en ansvarlig elev. Det er også altid et godt tidspunkt for dit barn at opdrage sine bekymringer og stille spørgsmål.
 3. Må ikke kun fokusere på det negative. Dit barn kan have nogle svagheder med hensyn til hans akademiske præstationer eller hans opførsel. Som noget menneske, han har også gode kvaliteter, evner og talenter. Han har beskæftiget sig med succes flere gange så ikke se bort fra disse stærke sider. Hvis du kun fokuserer på den "dårlige ting" dit barn vil se sig selv som en fiasko og kan endda holde op, tænker han ikke kan opnå noget godt. Se svagheder som læringsmuligheder, at dit barn vil nyde godt af i det lange løb.
 4. Lad ikke et møde uden at høre om dit barns styrker. Nogle lærere har en mere traditionel tilgang. De synes at mene, at en forælder lærer møde hovedformål er at lokalisere de svagheder og de ting, som dit barn skal arbejde for at gøre fremskridt og succes. Efterlad aldrig en forælder lærer møde om en sur note. Ethvert barn har ret til at høre komplimenter, ros og hvad hans styrker er.
 5. Må ikke føle sig ansvarlige for dit barns svagheder eller fejl. Det er ligegyldigt, hvilken alder dit barn er, er der beslutninger og valg, som han gør på egen hånd. Med mindre særlige forhold påvirker ham og påvirke hans beslutninger, kan du ikke føle dårlig samvittighed over det. I nogle tilfælde vil der være behov for din støtte; i andre, vil dit barn skal lære af sine fejl på den hårde måde. Når du tænker over det, dine forældre fortalt dig mange gange ikke at røre noget varmt, det stoppe dig fra at blive brændt? Dit barn er på en læring vej og vil ikke kun lære af sine fejl gennem logiske konsekvenser, men vil også vokse fra denne proces.

  Som et eksempel, hvis dit barn kravler at få cookies fra cookie jar, der er placeret på køleskabet og gør en rod, ikke det mening, at han skulle rydde op sin rod, så længe det er sikkert?
 6. Altid lytte til begge sider af historien. Dit barn kan være 7 år gammel eller 13 år, det gør ikke noget, hvis han ved, at han vil være i problemer, kan hans historie afvige fra virkeligheden. Jeg siger ikke at du ikke skal tro dit barn, men ikke gå ind i kampene mode med læreren, lytte til, hvad han har at sige, så gøre din beslutning. Vis aldrig dit barn, at du tilbageholdne eller er frustrerede over læreren, ellers du kan være i på turen af ​​dit liv. Ser du, dit barn skal se begge sine forældre og lærer som et team med fokus på hans behov og hjælpe ham som elev.
 7. Være støttende på alle tidspunkter. Jeg ved, at du måske ikke altid er enig med dit barns lærer synspunkter eller strategier, men aldrig glemme, at du både er involveret i dit barns liv for at hjælpe ham vokse som en ansvarlig elev. Hvis du er et team, vil dit barn ikke spille dig mod hinanden. En god måde at undgå det er, hvis dit barn kommer hjem frustreret, kommunikere dine bekymringer til sin lærer. Han vil derefter kommunikere med dig og enten forklare eller hjælpe dig med henblik på at give den hjælp, dit barn har brug for.
 8. Hold kontakten med dit barns lærer. Hvis du har spørgsmål, store som små, vil dit barns lærer være glad for at hjælpe dig ud. Spørg om lektier og opgaver. Hvis dit barn har en dagsorden, underskriver det hver dag for at vise læreren, at du er bevidst om dit barns hjemmearbejde, og at du kontrolleret, at det blev afsluttet. En dagsorden kan også være en god måde at sende noter til skole, da en løs bemærkning kan gå tabt lettere.
 9. Dit barns behov skal løses. Hvis dit barn er involveret med specialister eller en ressource lærer, bede om at mødes med dem samt enten under forskellige tidspunkter eller med homeroom lærer. Uanset hvad, har du ret til at blive gjort opmærksom på dit barns fremskridt og svagheder, som skal behandles. Glem aldrig at spørge om hans succeser.
 10. Må ikke tillader dig selv at blive intimideret. Nogle lærernes tilgange kan skræmme dig. De kan endda bruge ord, som du måske ikke forstår. Spørg dem pænt at bruge velkendte udtryk, som vil hjælpe dig med at forstå deres budskab. Hvis du føler på noget tidspunkt, at en lærer er nedladende eller ligefrem uforskammet, jeg opfordre dig til at mødes med administrationen hurtigst muligt. Lærerens opgave er at være din holdkammerat i dit barns uddannelse. Der er ikke plads til intimidering!
 11. Lad ikke tid være din fjende. Hvis du føler at du ikke har tid nok til at diskutere alt, der skulle behandles under dit barns forældre lærer møde, er du velkommen til at bede om et andet møde eller til at fortsætte diskussionen på telefonen. Hvis du har glemt at stille et par spørgsmål om at diskutere nogle af dine bekymringer, er du velkommen til at kommunikere med dit barns lærer og mødes igen, hvis nødvendigt.

Dit barns forældre lærer møde er vigtigt, da det er en tid, hvor du kan bruge nyttige oplysninger og strategier til at hjælpe dit barn vokse, lære og blive en ansvarlig elev. Du må ikke undre nogen mere om, hvordan du får mest ud af en forælder lærer møde!