Hvordan du får mest ud af din koncertoplevelse

Nogle vil måske kalde det besættelse. Andre kan kalde dig sindssyg. Men du ved bedre. Du kender den store stemning når at se dit yndlingsband spiller live. Nogle af de bedste minder mange mennesker har, er fra koncerter. Det er sådan en utrolig ting at høre og se din yndlingssang bliver spillet live på scenen.

Uanset om du har slidt CD'en fra at spille den på repeat for meget, eller er du bare en afslappet lytter, kan alle sætte pris på en god koncert. Musik er universel. Det bygger bro huller på tværs af kulturer, aldre og folk fra alle samfundslag. Koncerter er også en god måde at introducere folk til nye former for musik.

Før du få fat i dine billetter og hovedet ud, uanset om det er på tværs af stat eller på tværs af byen, skal du sørge for at læse disse tips om, hvordan du får mest muligt ud af din næste koncertoplevelse. Disse tips har arbejdet for mig i fortiden, og jeg ville bare give dem videre til alle jer andre musik-elskere derude.

 1. Få en tidlig start. Inden dagen for koncerten, finde ud af hvor lang tid det vil tage dig at komme til det sted. Sørg uanset hvem du går til koncert med er bekendt med planerne. Vil der være trafik? Hvordan er parkering? Har du brug for at foretage nogen stopper for fødevarer, brændstof, etc.? Er der byggeri i området? Det er den slags ting, du måske ønsker at undersøge før hårdtslående vej. Sørg også for en person at bringe retninger. Den sidste ting du ønsker skal ske, er at fare vild og miss halvdel af koncerten!
 2. Kom omkring reglerne. Oftere end ikke, vil du blive kropsvisiteret før ind i spillestedet. Hvis du har planer om at tage billeder eller optage koncerten, er det en god ide at tjekke kameraet og optageenhed politik. De fleste spillesteder og bands, rynke panden på begge, selv om man normalt kan slippe afsted med at tage billeder i optagelsen showet. Bands typisk ikke værdsætter fans siver ud nye sange, før de frigives, uanset hvor meget de fans vil have kopier af det. Men hvis du føler behov for at snige en af ​​disse enheder i, her er nogle tips til at hjælpe:

  • First off, når sikkerheden er boltre dig, de er kun tilladt at klappe dine sider ned. Holde det i tankerne.
  • Hvis du er en pige, hvad bedre sted at skjule noget end din bh? Forsiden af ​​din bh er det ideelle sted at skjule et kamera. Sikkerhedsvagter er ikke tilladt at boltre dig der, så at komme af sted med det skal være forholdsvis let. Mænd har aldrig været så jaloux! Men lejlighedsvis sikkerhed vil bruge håndholdte metaldetektorer. I så fald er det næsten umuligt at snige noget ind.
  • Denne metode fungerer godt for både mænd og kvinder, selv om det er lidt mere besværligt og mere involveret. Bær to par undertøj, og placer enheden mellem de to undertøj. Det lyder vanvittigt, men det har fungeret.
  • Nogle gange kan du endda slippe af sted med at placere enheden i toppen af ​​dine bukser, nær den lille af din ryg.
 3. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. En af fordelene ved at sørge for du giver dig selv tid nok til at komme til det sted, er, at du gør sikker på du får der tidligt. Hvis showet er generelle optagelse (som de fleste koncerter er), så jo tidligere du får der, jo større chance har du på at få en god stedet. Jeg har været kendt for at sidde udenfor spillesteder i op til 9 timer for at sikre, at jeg var først i kø for at få en forreste sæderække. Hver gang jeg har gjort det, det var værd at vente! Det afhænger også af, hvor stor en fan du er. Jeg vil kun vente i linje, der længes efter et band jeg virkelig elskede. Er du villig til at vente det ud for det bedste stedet eller er du okay med at komme senere og stående nær tilbage? Husk på disse tip i tankerne:

  • Hvis du har planer om at tage gode, kvalitet billeder, kan du forsøge at få en plet tættere på scenen.
  • Selvom det er teknisk ulovligt, hvis du har planer om "opstart" aka optager et show, kan du holde tættere på ryggen. Bagsiden af ​​et mødested normalt har den bedste lydkvalitet, fordi du ikke får al den statiske som du ville gøre, hvis du var op tættere på højttalerne. Desuden vil være i ryggen fjerne baggrundsstøj fra skrigende fans omkring dig.
  • Mange steder også dobbelt så barer. Hvis du er myndig og har planer om at drikke, planer om at være i et andet sted helt. Normalt barer er placeret ud til siden eller endda på en anden etage.
  • Picking hvor du ønsker at være under en koncert afhænger også af, hvilken type koncertoplevelse du vil have, og det band, du ser.
 4. Stand din vagt. Hvis du har besluttet, at du ønsker at være tæt og personlige med dine yndlings musikere, vil du sandsynligvis nødt til at bevogte din stedet, hvis du vil beholde den. Hvis du har ikke noget problem at give det op, så gå efter det. Nogle mennesker elsker Mosh gruber, og andre vil meget hellere holde sig væk. Afhængigt af koncerten, der måske ikke engang være en mosh pit eller crowd surfing. Endnu en gang, dette afhænger helt af bandet, mødested og den type koncertoplevelse du vil have. Typisk når koncerten starter, publikum vil normalt skubbe sammen endnu mere, så det er en god idé at sprede sig og give dig selv masser af plads inden showet starter.
 5. Mødes og hilse. Hvem drømmer ikke om at møde dit yndlingsband? For mange mennesker, møde bandet er den ultimative fan drøm. Tja, jeg har to måder at gøre din drøm blive en realitet.

  • Efter koncerten er forbi, finde ud af, hvor turistbusser er. Normalt vil de være bag spillestedet eller andet sted. Hovedet tilbage der, eller så tæt på busser, som du kan få. Før eller senere, vil bandet nødt til at komme uden for at komme på bussen og hovedet til deres hotel eller det næste stop på turen. Nogle gange skal du muligvis vente en time eller deromkring, men de vil komme ud! Denne metode har fungeret utallige gange for mig og mange andre. Du vil blive overrasket over, hvor ofte bands vil tage sig tid til at underskrive nogle autografer og tage et par billeder med deres trofaste fans. Én gang i særdeleshed, et band forblev med fans af busserne for godt over en time!
  • Hvis du ikke har noget imod mangler nogle af koncerten, mange gange åbningen band vil hænge ud omkring spillestedet eller udenfor under loftet bandets handling. Folk på koncerten som regel er for optaget af koncerten foregår at lægge mærke til. Hvis du tager dig tid til at gøre venner med et medlem af åbningen band, vil du højst sandsynligt være i stand til at score nogle backstage passerer, og dermed give dig en åben dør til at hænge ud med bandet. Dette er sandsynligvis en gutsier træk, men også det værd, hvis du formår at trække det ud.

Disse tips er gennemprøvet, og har arbejdet for mig for næsten alle de koncerter jeg har deltaget. Glem ikke at gøre dit hjemmearbejde om stedet for alle andre oplysninger, som kan være nyttige. Opslagstavler eller fora for bandet er ofte det bedste sted at finde yderligere oplysninger. Koncerter varierer fra mødested til mødested, ventilator type ventilator type, band til band. Koncertoplevelser er hvad du gør af dem. Forhåbentlig ved at læse dette, vil din næste koncert være en endnu mere behageligt. Det vigtigste tip jeg har, er at huske at have det sjovt og virkelig slippes løs! Rock on!

Tips:

 • Websites og opslagstavler er et godt sted at finde ud af yderligere oplysninger om koncerten.
 • Hav det sjovt !!