Hvordan du får mest ud af din AAA Medlemskab

Næsten alle, der har en bil sandsynligvis har en stående medlemskab til den amerikanske Automotive Association, men ikke en masse mennesker kender de sædvanlige tjenester AAA. De fleste mennesker har sandsynligvis indkaldt hotlinen for vejhjælp og reparationer, men vidste du, at den almennyttige organisation har også en masse andre tilbud til sine loyale medlemmer? Og samtidig have en 24-timers vejhjælp service kan være en stor ting for nogen, Whoa € ™ s altid er på farten, kan du være bedre stillet vide om, hvordan du fuldt ud kan maksimere fordelene ved dit medlemskab.

Her er et par måder, hvordan du kan få mest ud af din AAA medlemskab.

  • Lokale kapitler. Gå den officielle hjemmeside for AAA og se de generelle retningslinjer for medlemskabet. De fleste enheder under AAA har overdraget politikker og regler, så du måske ønsker at finde hjemmesiden for din lokale afdeling så godt. Du kan gøre dette ved at indtaste din postnummer på det relevante felt på hjemmesiden. Denne enkle opgave bør omdirigere dig til den tilsvarende side.
  • Hotel og rejse rabatter. Bortset fra at være en pålidelig redningstjeneste i tilfælde af bil urolighederne, du kan også bruge din AAA medlemskab som et redskab til at lette fremtidige rejser og ture. Der er en faglig sektion på hjemmesiden, der tager sig af dette for dig. Ikke alene er dig til at booke hoteller, der er indgået et samarbejde med AAA, youâ € ™ re også at få bedre værdi for pengene gennem de rabatter, at nogle virksomheder strækker sig til AAA medlemmer.
  • Lån assistance. Tænker på en at få en ny bil? Vidste du, at AAA kan faktisk hjælpe dig? Der er også en anden særlig sektion på hjemmesiden, der tager sig af medlemmer, der ønsker at gøre gøre en bil lån. Der er en pakke for alle.
  • Auto anmeldelser og sammenligninger. Som man kunne forvente, AAA Sitet har også en bred vifte af biler. Disse lister kan i høj grad hjælpe et medlem, der tænker på at købe en ny bil. Kommentarer fra de øvrige medlemmer af AAA kan også give dig indsigt om håndtering, køretøj historie og den samlede præstation. Bortset fra at give dig mulighed for at lære nye oplysninger om de ønskede biler, kan dette også danne værdifulde forbindelser og partnerskaber mellem medlemmer af AAA.
  • Auto reparation rabatter. Der er mange auto butikker og del butikker, som er tilknyttet AAA. Medlemmer ofte få rabatter på produkter og tjenester, så sørg for at du ved, hvilke butikker og butikker er i nærheden af ​​dit område. At vide, hvordan dyre de fleste bildele er, ville det være meget fordelagtigt at købe disse med en betydelig rabat. Opgaver som olieskift motor tune ups eller endda bilvask kan blive relativt billigt, når rabatten bliver anvendt.
  • Store rabatter. Rabatterne donâ € ™ t stoppe der. Der er masser af andre koncessionshavere, tøjbutikker og serviceudbydere, der tilbyder rabatter til AAA medlemmer, selv om den vare eller tjenesteydelse har intet at gøre med biler.

Bede dine andre venner og familiemedlemmer til at deltage i AAA vil bringe dig meget tættere på grund af den fælles oplevelse. Med alle de fordele, som de? € ™ ll få, Iâ € ™ m sikker theyâ € ™ ll takke dig for det.