Hvordan du får gratis adgang til uddannelse Artikler

Internettet får en dårlig rap fra lærere. Sikker på, vil der være tidspunkter, du vil meget hellere tilbringe gennemgår YouTube end at læse dine bøger, men internettet har uddannelsesmæssige anvendelser også. Faktisk kan internettet give dig adgang til nogle af de mest videnskabelige tidsskriftsartikler derude.

Problemet er, at mange af de tjenester, der giver adgang også opkræve dig for det. Uddannelse i sig selv er dyrt nok, som det er. Hvad mere, når du bruger ekstra for artiklerne? Heldigvis er der en række måder at få adgang til gratis.

Det første stop du skal gøre, er på skolen eller et bibliotek. En akademisk institution er forpligtet til at abonnere på en lang række videnskabelige tidsskrifter, og det hele er et spørgsmål om, hvorvidt du kan låne dem. Spørg bibliotekaren eller søg deres elektroniske database for tidsskriftet, du leder efter, og spore den ned. Hvis du ikke får lov til at låne tidsskriftet, spørge, om du kan fotokopiere den ønskede artikel. Bibliotekaren vil tillade dig at lave en kopi oftere end ikke.

Mange institutioner har adgang til JSTOR, en online katalog over akademiske tidsskrifter. Hvis din skole har abonnerer på JSTOR, så alt hvad du skal gøre er at logge på en af ​​skolens computere og gå til JSTOR. Stedet har en stor samling af tidsskriftsartikler i PDF-format. Du kan gøre brug af deres søgemaskine eller browse rundt deres samling af Discipline, titel eller Publisher.

Dit lokale bibliotek kan også have adgang til JSTOR, så det ville være en god idé at spørge bibliotekaren om det. Din skole eller et bibliotek kan også abonnere på EBSCO Publishing Services. Deres hjemmeside, EBSCO, er et praktisk værktøj for alle, gør forskning. Den indsamler oplysninger fra en række forskellige kilder og indlæg relevante links til de tilsvarende artikler. Du skal bare indtaste en søgestreng og angive de ønskede indstillinger, og EBSCOhost vil gøre resten. Det vil endda lade dig gemme eller e-maile artiklerne, hvis du har brug for at læse dem senere. EBSCOhost vil også fortælle dig, om biblioteket, du er i besiddelse af et fysisk eksemplar af den artikel, du leder efter. En ekstra bonus til EBSCOhost er, at adgangen er password-baseret, og nogle institutioner vil gerne give dig deres brugernavn og adgangskode for at hjælpe dig med at gøre din forskning andre steder.

En anden stor kilde til gratis pædagogiske artikler er Uddannelse Resources Information Center eller ERIC for korte. Dens hjemmeside har en voksende samling af citater og fuld tekst pædagogiske artikler, der dækker en masse områder. Søg ERIC database for den ønskede information, og du vil sandsynligvis få en bibliografi post for det, du leder efter. Hvis du er heldig, kan det også hører til Eriks fuldtekst artikler, så du sparer en tur til biblioteket.

Endelig er der altid Google. Nogle forskere sende deres tidsskrifter artikler på nettet gratis. Det hele er bare et spørgsmål om at være tålmodig som du søger, og virkelig kræsne, hvorvidt et link vil være nyttigt. Heldigvis, Google tilbyder en videnskabelig søgning for at gøre tingene lettere for dig. Bare gå til lærd google og søg væk.