Hvordan du får Fyrværkeri Clipart

Her i USA fyrværkeri er mest almindeligt forbundet med Independence Day og nytårsaften. Selvfølgelig i dette tilfælde er jeg henvise til faktiske fyrværkeri, som indstilles af til tilskuer nydelse. Man kan dog også nyde nogle fyrværkeri clipart at udskrive som dekoration på feriekort eller andre forskellige hjemmelavede ferie håndværk, eller endda som et grafisk design på en webside. Kom fyrværkeri clipart bruge til sådanne formål er enkelt og behøver ikke koste dig en enkelt dime. Her vil jeg forklare, hvordan du kan få gratis fyrværkeri clipart.

 1. Først skal du beslutte, hvilken slags clipart, du ønsker. Nogle clipart fundet på nettet kan udskrives til brug på kort, t-shirts, brevpapir mv mens andre clipart kan være tilgængelige for kun web brug.
 2. Gå derefter til søgemaskinen efter eget valg og skriv "gratis fyrværkeri clipart.« Søgeresultatet vil give dig en lang liste af steder at vælge imellem, hvor du kan finde denne. Besøg så mange af disse websteder, som du ønsker, og vælge en af ​​de billeder, der appellerer til dig.
 3. For printable typen clipart, højreklik på billedet. Derefter fra menuen, der popper op vælg "Gem billede som" (måske sige, "gem billede som" afhængig af hvilken browser du bruger). Dette giver dig mulighed for at gemme billedet på din billedmappe, kan du printe den ud derfra.
 4. Til web kun clipart skal du kopiere og indsætte HTML-koden på billedet til den hjemmeside, hvor du ønsker at bruge den. Der er et par måder, du kan finde HTML-koden, afhængigt af hvad websted, du får din fyrværkeri clipart fra.
  • Først ser til siden eller under billedet, kan koden være der.
  • Hvis koden ikke er synlig i nærheden af ​​billedet, skal klikke på billedet hente koden.
  • Når du har fundet koden, skal du trykke på 'ctrl' / 'c' på tastaturet for at kopiere det.
  • Så gå til din webside, og tryk på "ctrl" / "v" for at kopiere det ind i den relevante plet, i henhold til design instruktioner til din side.

Husk på, at mange hjemmesider har restriktioner og / eller krav til lovlig anvendelse af de gratis billeder, de tilbyder. Sørg for at læse og følge disse regler, når du får din fyrværkeri clipart.