Hvordan du får en Private Tour Guide

Har du rejste rundt omkring i verden? Kan du lide eventyr? Har du rejser meget? Har du været i Italien, Indien eller Europa? Det er så rart at gå på en ferie, se en masse steder, indsamle erindringer, memorabilia, møde nye ansigter og få nye venner.

Med hver rejse kommer pakning dine ting, flyreservationer, ordninger for hotelophold og din rejseplan. Hvis du er ny på et sted, du har en masse steder, som du måske ønsker at se. Det er her en tour guide kommer i. Ofte er der pakker tilbyder guidede ture. Det er i orden, men ved at slutte disse guidede ture, du begrænser dig selv til steder, hvor rejselederen vil tage dig. Det er meget pænere at gå til andre uudforskede steder. Ved at gøre dette vil du ikke føler, at du er blot en turist på stedet, men føler, hvordan det er at være en lokal. Hvis dette er hvad du ønsker, så en privat tour guide er, hvad du har brug for. En privat tour guide er normalt en lokal i det land, du går til. Han kender sproget, hemmelige lokale steder og lokale hemmeligheder. Han vil gøre dig føle, at du er en af ​​dem, og at du tilhører.

For at få en privat tour guide, er du nødt til at spørge rundt, når du kommer til et sted. Normalt hotel personale kan hjælpe dig med at finde en. Bede om henvisninger. Når du finder en, bede ham om at designe en personlig rundvisning for dig, at kunne omfatte ture i gallerier, museer, historiske steder, restauranter, forlystelsesparker og nogle andre steder ikke ofte besøges af turister. Ofte kan du lære meget af din private tour guide. Samtidig med at gå rundt med ham, kan han lære dig det grundlæggende i deres sprog, nogle traditioner og skikke. Han kan også bringe dig til steder sjældent besøges af turister, hvor du kan købe autentiske og unikke gaver til de mennesker, du forlod hjemme.

Din private tour guide kan besvare alle dine spørgsmål ikke som en turist guide, fordi viden om en turistguide bare er baseret på en bog, han læste om det pågældende sted. Din private tour guide kan tilbyde mere end bare en tur. Han kan tage dig til nogle hemmelige og vigtige steder, der gør alle lande særligt. Omkostninger kloge, en privat tour guide er ikke så dyrt. Normalt, hvad der er vigtigt for ham er den tilfredshed og nydelse, han kan give til en ny indfinde sig til sit land. Oftest han ender venner med den, der har anmodet om hans tjenester.

Kom godt i en privat tour guide vil give dig den tilfredstillelse til et værdifuldt rejse. Han ikke blot giver dig en uforglemmelig tur, men også efterlader en meget meningsfuld oplevelse efter at have set forskellige steder. Der er ingen rejse værd at huske end et godt guidet tur, der omfatter at lære sproget, blander sig med lokalbefolkningen, ser hemmelige steder, læring lokale hemmeligheder, og som har en ny ven. Alle disse kan du få fra den private tour guide, du har på din næste rejse eventyr.