Hvordan du får en kat til Stop Hvæsende

Har din kat spotte over hvert dyr eller en person til at gå med? Hvislende er ofte tænkt som et tegn på aggression, men lige så ofte er det faktisk et tegn på en frygtelig kat. Hvislende er en af ​​en kats naturlige instinkter i farlige eller skræmmende situationer, men det kan være ret irriterende for et kæledyr ejer. Her er hvordan man får en kat til at stoppe hvæsende:

  1. Forstå årsagerne. Hvad er din kats udløser? Har de kun spotte over hunde, eller gør de synes at spotte over alt, hvad der bevæger sig? Hvis din kat har kun et par udløser for Spot, så prøv at undgå disse lejligheder til at få din kat til at stoppe hvæsende. Hvis din kat hvæser af mange årsager, men du nødt til at prøve andre strategier.
  2. Kontrol konfrontationer. Katte vil ofte hvæse, når de bliver introduceret til nye kæledyr i for hurtigt af en måde. I stedet, lad dem møde hinanden på deres egne betingelser, i stedet skubbede dem i samme rum sammen.
  3. Giv et sikkert sted. Din kat kan hvæsende, fordi de er bange og synes at have nogen bedre muligheder. Sørg for, at din kat har et sikkert sted i dit hjem, såsom et stille rum, hvor de kan gå at skjule. De vil ikke føler behov for at holde sig og hvæse, hvis de ved, de kan løbe væk og gemme sig.
  4. Hjælpe de besøgende forstå din kat. Hvis din kat hvæser på nye besøgende, kan de ikke ønsker at hænge omkring dit hjem. Før dine besøgende får mulighed for at møde din kat, advare dem om hans hvæsende. Fortæl de besøgende ikke at gøre øjenkontakt eller forsøge at nærme sig eller røre din kat første gang de møder ham. I stedet, lad din kat varme op til dem, når han er klar.
  5. Hvæse tilbage. Hvis din kat er hvæsende ud af aggression i stedet af frygt, hvæse tilbage på ham. Krølle tilbage dine læber og blæse luft ud gennem dine tænder. Gør ikke dette for katte, der hvæsende, fordi de er bange; dette vil bare skræmme dem mere.
  6. Ignorere hvæsende. Du må ikke anerkende din kats hvæsende ved råben på dem, squirting vand på dem, eller enhver anden metode, du normalt bruger til at få din kat til at stoppe med at gøre noget. Dette vil kun gøre hvæsende værre. I stedet, lad ikke det få en reaktion ud af dig.
  7. Distrahere din kat. Vil du have din kat til at stoppe hvæsende? Smid dem et stykke legetøj. Din kat kan glemme alt om situationen og stoppe hvæsende hvis du distrahere dem gennem underholdende legetøj eller anden positiv opmærksomhed.

Selvom katte naturligvis vil hvæse fra tid til anden, er der ingen grund til din kat skal spotte over alle bevægelige objekt. For at få en kat til at stoppe hvæsende, finde ud af, hvorfor de hvæse, kontrollere situationen, og lad ikke deres hvæsende få nogen reaktion ud af dig, eller du vil blive lære dem at hvislende værker.