Hvordan du får dit barn interesseret i at indgå Skrivning Konkurrencer

Vil dit barn til at blive den næste JK Rowling?

Når et barn når en alder, så unge som 2 år, forældre er så ivrige efter at lære dem forskellige ting som sang, dans eller skriftligt. Ligesom alle andre færdigheder, skrivning er en færdighed, der kan udvikles gennem praksis, faglig vejledning, eksponering, og vilje til at tage dit håndværk til det næste niveau.

Der er forskellige måder at opmuntre dit barn og få ham til at være interesseret i at komme ind skriftligt konkurrencer. Uanset om prisen, berømmelse, eller erfaring, at indtaste en skriftlig konkurrence (og vinde det) kan tage dig steder. Ligesom kommunikationsevner er meget vigtige og afgørende i ens personlige og professionelle karriere, bare forestille sig, hvad skriftligt (kreativt) kan gøre.

Her er nogle råd til at få dit barn er interesseret i at komme ind skriftligt konkurrencer.

  1. Expose dit barn til forskellige læsestof. Hvis han er bekendt med noveller, men har ikke vist interesse, kan du prøve at udsætte ham for screenwriting eller poesi. Dette kan vække hans interesse.
  2. Køb ham bøger. På denne måde vil han få ressourcer på hånden, hvilket gør det lettere for ham at elske dem. Køb bøger i stedet for videospil eller andre kunstgenstande, der kan distrahere ham fra at skrive.
  3. Giv støtte. Der har måske været forsøg på at skrive, som ikke var en succes. Giv ham pointers og opmuntre ham. Med tiden vil han få bedre og være mere trygge ved konkurrencer og i sidste ende vil komme ind en.
  4. Start med konkurrencer han er mere fortrolige med, uanset om de er korte historie konkurrencer eller poesi. Når han har tog tempoet, bede ham om at komme ind større konkurrencer, eller endda manuskriptforfatter konkurrencer for at udfordre ham mere.
  5. Prøv freelance skriftligt først. Når skrivefærdigheder udvikles, betyder større chancer for at vinde konkurrencer på grund af den lavere procentdel af fejl.
  6. Online konkurrencer kan ikke være den mest prestigefyldte, når det kommer til at skrive konkurrencer, men de ciould meget vel være en god træningsområde for sammenføjning landsdækkende konkurrencer.
  7. Check med litterære agenter for opdateringer på lokale konkurrencer for ikke at proppe dit barn til at skrive, når projektkonkurrencen begynder.

Ligesom læsning kan tage sine læsere overalt, kan skriftligt tage forfatteren steder også. De mest populære forfattere er dem, der er krydret, ved, hvordan man håndterer pres, og som er meget kreativ. Skrivning kan bringe berømmelse og rigdom til de begavede dem.

Disse forfattere værdsætter deres håndværk og løbende udvikle den. De elsker at udtrykke deres tanker og lege med ord. De udvikler deres kreativitet og lagt så megen lidenskab i at skrive.

Og uanset om som en hobby eller til sidst som en karriere, er det vigtigt, at dit barn mener indtastning skriftligt konkurrencer at være sjovt. Hvis han elsker at gøre det, og opfordres til at gøre det, vil han komme til at være mere kreative, og har dermed en større chance for at komme ind på en sejrsrække.

Når dit barn er i det, du må hellere begynde at tjekke din lokale programoversigter for tidsplanen for skriftligt konkurrencer, så både du ikke vil blive presset til at ramme fristen.