Hvordan du får Disney Fungerende Jobs for Kids

Fungerende er arbejdet i en skuespiller eller skuespillerinde. Skuespillere og skuespillerinder handler i film, tv, teatre eller medie, hvor en historie bliver fortalt og skuespillere skildre personerne i historien. Der er handler skoler og workshops at hjælpe skuespillere forbedre deres handler evne. En masse børn drømmer om at blive skuespillere og skuespillerinder. De ser deres favorit stjerne på tv eller film, og de ønsker at være ligesom dem. Der er film og historier, der har brug for et barn skuespiller på rollelisten. En af de mest populære kanaler i tv, som har specialiseret sig i børne- € ™ s program, er Disney Channel. Denne kanal gav vej til stjernestatus af nogle af de mest berømte berømtheder i dag. Ikke underligt de fleste børn, der er i skuespil ønsker at være en del af Disney Channel. Hvis du har et barn, der ønsker at være en skuespiller, kan du hjælpe ham med at få en Disney handler job. Disney Channel søger efter nye talenter og næ for sine nye shows. Auditions bliver holdt til at vælge den mest talentfulde knægt, der passer til rollen.

Her er de trin, du skal gøre for at få en Disney virkende job til dit barn:

  • Der er hundredvis af børn forsøger at audition til en Disney virkende job. Før lade dit barn gå til en audition, lad ham øve og få erfaring, så han vil være klar til Disney audition. Lad ham slutte lokale virkende konkurrencer, skolen spiller, der handler workshops og enhver lejlighed, som du kan få fat i, som vil hjælpe ham med at udvikle hans skuespil evne og vigtigst hans tillid. Han vil være i konkurrence med andre børn, og vil optræde foran publikum og dommere for sin audition, €, â ™ s hvorfor ita € ™ s meget vigtigt, at han vil føle sig godt tilpas og selvsikker. Workshopperne og skuespil vil hjælpe med at forberede sin Disney audition.
  • Den hurtigste måde at komme til en audition, er ved at få en agent for dit barn. Men du skal være forsigtig med at få en agent, fordi nogle er svindlere. Hvis agenten beder dig om at betale ham for den audition, finde en anden agent, fordi det betyder, at agenten forsøger at snyde dig. Du behøver kun at betale en agent, når dit barn fik den fungerende job og allerede fik betalt for det.
  • Hvis du canâ € ™ t få en agent for dit barn, donâ € ™ t bekymre fordi thereâ € ™ s endnu en måde om, hvordan dit barn kan deltage i audition og eventuelt få en Disney handler job. Du kan gå til deres hjemmeside for audition information. Hera € ™ s den nøjagtige sted, du skal besøge for at kontrollere, om de oplysninger: corporate.disney.go.com. Liste over alle de auditions tidsplan og placering, at dit barn kan gå til.

Når du har listen, skal du sørge for at forberede dit barn før audition tidsplan. Lad ham øve foran spejlet eller foran familiemedlemmer og venner. Med den angivne information, kan dit barn muligvis få Disney virkende job Hea € ™ s altid drømt om. Være der for at støtte dit barn. Hvis han gør ikke € ™ t få den fungerende job, være optimistiske og lad ham tage det som en oplevelse. Prøv en anden audition og sørg for at være der for ham hvert skridt på vejen. Hvem ved, måske den næste audition få ham en Disney virkende job.