Hvordan du får din hund til at hente øl

At eje en hund er en rigt givende oplevelse, der forbedrer kvaliteten af ​​ens liv på mange sjove måder. Hunde er afprøvede og sande kammerater ... de opfordre os til at bruge mere tid udendørs få sol og motion ... de sover ved foden af ​​sengen, der giver varme på kølige vinteraftener ... og hvis ordentligt uddannet, kan de være den bedste bartender, du vil aldrig skal betale.

Det er rigtigt, kan du træne din pooch at hente øl fra køleskabet i nogle få nemme trin. Så uanset om du ser det store spil, der tager brodden en travl dag, eller blot forsøger at komme ind i Guinness Book of Records som "verdens største Couch Potato", kan menneskets bedste ven med til at sikre at du aldrig nødt til at flytte en muskel til holde sæbeskum flyder:

 1. Store racer Wanted. Det burde være en selvfølge, at din hund skal være stor nok til at holde en øl dåse i munden, men vi vil sige det alligevel.

  På off-chance du tilfældigvis ejer en lille hund, der kan holde dåser i sine bovsnitte, så glem dette mom-and-pop øvelse - der er et cirkus eller andet sted, at Sparky er flygtet fra.

 2. Kan det i orden, så vi har etableret din hund har en stor mund! - God. Nu ved vi alle, flaske øl er den lækrere løsning, men du kun beder om problemer, hvis du stole på din behårede kammerat at vikle sine tænder omkring et glas flaskehals. Glasset kan skade din hunds tænder, men lige så vigtigt er, at der vil være mange en tabt flaske på gulvet, mens Sparky lærer hvordan du gør dette trick, så brug kun øldåser.

  Også placere dåserne inde i en skum beskytter (almindeligvis benævnt "Stubbies" eller "koozies") til at holde din hunds tænder synker ind i dåsens aluminium krop som han lærer at hold forsigtigt en dåse i munden.

 3. "Take It" til det yderste. Nu er det tid til at lære din hund at hente dine øl og bringe det til dig. Dette er en todelt motion. Først øve kommanderende din hund til at tage stubbie-indkapslet dåse med en enkel sætning, som "Take It".

  Din kommando sætning skal være en, som du aldrig har brugt til noget andet kommando, fordi du vil have din hund til at associere snuppe dåsen med kun denne sætning. Desuden har godbidder på hånden til at lokke hunden til at tage dåsen. Greenies, hundekiks, og cut-up hotdogs er stensikre favoritter, men min hund fungerer også godt, når han ved, at der er ost, pizza skorpe, pommes frites, eller Vegemite på toast og venter som hans belønning - gå figur.

  Nu er du klar til anden del af øvelsen: undervisning Sparky at få fat i øl kan indefra et åbent køleskab. Brug hente-specifikke kommando sætning, bestille din hund til at tage øl, belønne succes som altid. Når Sparky bruges til at stikke sin snude ind i ol 'is boks, er du klar til den vanskeligste del af uddannelsen ...

 4. Rag- (eller Rope) Time. Medmindre du er en kender af varm øl, vil du ønsker at undervise i Sparky hvordan man åbner køleskabsdøren, så han kan hente dig en kold øl dåse indefra. Det opnås bedst ved hjælp af en klud eller reb.

  Først træne din hund til at slæbebåd på den klud i hånden, som om du spiller. Brug en klud, at hunden aldrig har spillet med før, så hun forstår, at det vil blive brugt specielt til denne opgave.

  Når din hund forstår slæbebåd spil, binde klud til håndtaget på dit køleskab, og opmuntre hunden til at tage klud (du skal muligvis at smøre hjulene her og hold rag ud for din hund at tage). Når hunden tager klud, opmuntre det endnu mere til at trække hårdt indtil døren åbnes. Belønne din hund igen for et veludført stykke arbejde. Inden længe vil Sparky forstå, at åbne dit køleskab resulterer i en anden yummy behandler og han får heldigvis gøre dit bud.

  Nu, hvor din hund forstår, hvor øl er, og hvordan man får det, er her et par ekstra tips til at huske på, mens Sparky får dette trick højre ...

 5. Alle våd. Som super smart som din hund kan være, vil han ikke lære dette trick i et par minutter, timer eller endda dage. Det vil tage masser af praksis, gentagelse, tålmodighed, og - medmindre du elsker lugten og udseendet af øl-farves gulvtæppet - en stor, let renset område til at praktisere i, såsom hårdttræ, beton eller fliser.

  Din hund vil falde mange øl før sømning dette trick, som fører til vores næste handy tip ...

 6. Go billige ... I hvert fald for nu. Spild ikke penge på øl, du virkelig gerne drikke indtil din firbenede ven har mestret at hente, fordi det meste af det vil ramme gulvet, før den rammer din mund.

  Først efter Sparky perfektionerer dette trick skal du spendere på de gode ting. Og spendere bør du - ikke fornærme alle din hunds hårdt arbejde ved at have det bringe dig en sixer Schlitz. Du lever i den høje liv af at være verdens mest dovne mand nu: drikke en øl, der afspejler det.

Når du og din pooch mestre disse trin, vil du blive udleve din helt egen Miller Lite kommercielle og vil blive misundt af alle dine slacker venner. Men husk, at det kræver enorm tålmodighed, gentagelse, og fokus for at få dette trick højre, så du skal ikke give op - enten af ​​dig! - Og du vil både blive belønnet for et veludført stykke arbejde!

Og for dem af jer, der læser denne artikel, ønsker du havde en hund (eller ønsker du havde en hund, der ville adlyde dine "hent mig en øl" kommando) ... du er heldig! Denne fyr gjorde et køleskab, der kaster dig en øl fra hele lokalet. Nr hund nødvendigt.

Becky Bishop, ejer af Pupper Manners, er blevet hørt for at sikre, at disse tips er korrekte og sikre.

Nødvendigt værktøj:

 • Hund
 • Billige øl
 • Tålmodighed

Forsigtig:

 • Fjern træktov fra køleskabet døren, når du ikke er hjemme, så Sparky ikke komme ind i rester!