Hvordan du får brystimplantater for Free

Hvordan du får brystimplantater for Free

Kom en brystforstørrelse kan let koste dig en formue. Og det er ikke inklusive gebyrer for din anæstesi og din klinik. Hvis du i alt odds og ender, bør du være i stand til at afsætte $ 5000 for proceduren. Nu, hvis du vil have dine bryster til at blive håndteret af en person tillid berømtheder, bør du endda spare mere. Du bør være sigte på mindst $ 12.000. Her er nogle tips om, hvordan du kan få dine brystimplantater gratis:

  • Lav dine MyFreeImplants online profil. Hvis du har hørt om denne hjemmeside, så ved du, at det er helt helliget til at hjælpe og lade dig få den gratis brystimplantater, som du ønsker og fortjener. Ved at sætte din profil på sitet, du inviterer donorer til at komme i kontakt med dig. De fleste af donorerne er mænd. De kan sende bidrag til din "fond" i bytte for nogle sociale interaktioner. De kan anmode dig om at chatte online med dem. Af den måde, er du forventes at sende dine fotos på din profil. Da du faktisk konkurrerer med en række andre kvinder, der også ønsker at få deres brystforstørrelse job, kan det hjælpe, hvis dine billeder er attraktive. Du ønsker de potentielle donorer til "mærke" dig, når de søger på hjemmesiden for eventuelle velgørere.
  • Deltag i en radio forfremmelse deal. Der er nogle radio gimmicks, der lover gratis brystimplantater til nogle af deres heldige deltagere. Nogle gange, alt hvad du behøver at gøre er at ringe til en hotline nummer, mens radioen show luftning. Du kan også blive bedt om at nævne en bestemt melodi, der skal afspilles på luft. Et godt eksempel er Howard Stern. Denne berømte / berygtede DJ har givet væk brystimplantater til en række af hans Lucky Lady opkaldere - selvfølgelig gratis. Bemærk dog, at dine chancer for at finde radio boob kampagner er en masse større, hvis du opholder sig i en af ​​de store storbyområder, siger Los Angeles eller New York. Du kan overveje at skure nogle lokale lister eller søge på nogle hjemmesider.
  • Bliv en del af et reality tv-show. Du kan nemt få din gratis bryst makeover hvis du tilmelder dig en. Men her er fangsten - din sponsor vil lave en "virkelighed" show ud af hele processen. Alt du skal gøre er at få klar og bare lade kameraerne at rulle. Denne form for arrangement er normalt finansieret af nogle lokale tv-shows eller nogle klinikker med speciale i plastikkirurgi. Det meste af tiden, de "video footages" er sat sammen for at informere målgruppen seerne om, hvordan Brystimplantater er faktisk færdig. Andre udnytte dem som et træningsredskab for nogle plastikkirurger.
  • Spørg din arbejdsgiver til at finansiere det. Det fungerer perfekt, hvis du er en model eller en filmstjerne. Hvis brystimplantater vil gøre en stor forskel på, hvordan du ser, så kan din arbejdsgiver være mere end villig til at betale for det.

Kom gratis brystimplantater kan ikke rigtig være langt fra. Alt du behøver er en smule kreativitet. I slutningen af ​​dagen, har du sidst sige, om du vil have den aftale at presse igennem eller ej. Så vejer dine muligheder godt.