Hvordan du får Backstage på en Victorias Secret Fashion Show

Den Victorias Secret Fashion Show er et af de mest længe ventede modeshows af året. Det er mere end bare smukke, langbenede modeller walking ned landingsbanen i lingeri; hver model er prydet med fjer, glitter og avantgarde makeup, vender hver en af ​​dem i en unik, levende kunstværk. Desværre Victorias Secret Fashion Show er også en af ​​de mest eksklusive begivenheder i modebranchen. Du behøver ikke købe billetter til at deltage i modeshow; du nødt til at få inviteret af arrangørerne eller designere. Og hvis det er så svært at blive en del af publikum, er det dobbelt så svært at få backstage adgang. Svært, men ikke umuligt. Læs videre for at finde ud af, hvordan man kommer backstage ved en Victorias Secret Fashion Show.

  1. Arbejd for Victorias Secret og langsomt gøre din vej til toppen. Topledere og ledere af Victorias Secret er naturligt inviteret til Victorias Secret Fashion Show.
  2. Bliv en verdensklasse supermodel. Ikke blot vil dette give dig mulighed backstage adgang til Victorias Secret Fashion Show; du kan ende med modellering lingeri til modeshowet dig selv!
  3. Bliv en make-up artist. Hver eneste model vil kræve lag og lag af makeup, og arrangørerne har brug make-up artister og deres assistenter til at være der. Du kan enten blive en make-up artist værdigt male Victorias Secret Fashion Vis modeller, eller du kan være en lærling eller assistent af en verdensklasse makeup artist, der vil være der.
  4. Bliv journalist eller en mode redaktør på et større magasin, ligesom Vogue eller Cosmopolitan. Journalister og magasin forfattere tildelt til dækning af Victorias Secret Fashion Show vil helt sikkert få en invitation til denne strålende begivenhed. Men en backstage pass er ikke en garanti. Hvis du nogensinde gøre det så langt ind i din journalistiske karriere, vil det ikke skade at spørge arrangørerne for at give dig et backstage pass til mere dybdegående dækning af begivenheden.
  5. Skriv til en højt profileret fashion blog eller berømthed blog. Celebrity bloggere som Perez Hilton normalt modtage invitationer til at deltage i højt profilerede arrangementer og efter-fester. Den Victorias Secret Fashion Show er blot en af ​​dem. En backstage pass er ikke en garanti, men igen, vil det ikke skade at spørge arrangørerne til at give dig adgang.
  6. Bliv en udsmider. Den Victorias Secret Fashion Show vil kræve store, raske mænd til at stå vagt ved indgangen til omklædningsrum for at holde uvedkommende i at komme ind. Selv om dette ikke er nøjagtig det samme som at få backstage og interagere med modellerne, er der altid en chance for, at du som udsmider, kan kaldes backstage for at sikre alt er i orden. Hvis du ikke er en stor, våbenfør mand, så dette tip sandsynligvis ikke vil arbejde for dig.
  7. Vind en konkurrence. Der kan være magasin promotions eller Victorias Secret promotions, der giver almindelige mennesker en chance for at vinde en invitation til Victorias Secret Fashion Show. Hold dine øjne skrællet for disse muligheder.
  8. Vent på DVD til at komme ud. DVDer af Victorias Secret Fashion Show vil være til rådighed for salg uger efter begivenheden. Ikke blot vil DVD dække hele showet; der vil også være interviews og backstage dækning. Det er ikke det samme som at være backstage dig selv, men medmindre du er forbundet til journalistik eller modebranchen, er det nok det tætteste du får.