Hvordan du bygger din Fungerende Genoptag Inden sin afrejse til Hollywood

Hver thespian værd hans salt ved, at de største bryder han kan komme på tværs, når det kommer til skuespil vil ligge i showbiz hovedstad i verden, Hollywood. En skuespiller planlægger at flytte til denne glamourøse by vil dog gerne oksekød og opbygge sin fungerende CV før selv fifle med ideen. Dette er den vidnesbyrd om en masse succesfulde skuespillere og instruktører, hvis du forsøger at bryde igennem en verden af ​​tv eller film som skuespiller, så her er nogle tips om, hvordan du kan imponere støbning folk med din store erfaring på området .

  • Audition er en kunst. En god måde at opbygge dit cv på skuespil er gennem konstante og konsekvente audition indsats. Husk, at for at få de pauser, du ønsker, skal du audition til det. Hollywood kan være det rette sted at være, hvis du er en skuespiller, da det besidder tonsvis flere muligheder i biz end nogen anden by men vil du nødt til at være på din bedste, når det kommer til audition. Når dette er sagt, kan du øge dine chancer for at få den del, og samtidig, oksekød op din skuespil CV ved at gøre en indsats for at audition til stort set alle tilgængelige dele. Jo flere auditions du tager, jo mere arbejde, du får, som du kan senere indgå i din portefølje.
  • Tog, tog og tog. At blive en stor skuespiller værdig mange handler arbejdspladser er kun muligt med konstant forbedring af din handler koteletter. Derfor, hvis du ønsker at holde landing virkende koncerter regelmæssigt, især i Hollywood, vil du ønsker at være den bedste skuespiller, du kan være. Deltag handler workshops, frivillig i den lokale teater, praksis monologer og linjer hverdag foran spejlet. Jo mere du træner, jo bedre vil du blive. Og når dagen for audition kommer sammen, vil du imponere støbning folk med din fungerende dygtighed i stedet for dit cv.
  • Hovedskud er et must. Sender i din headshots til forskellige direktører, støbning mennesker og talent agenturer er vejen at gå for enhver skuespiller. Billedet er alt, så hvis du planlægger at gøre dette, som anbefales, skal du sørge for, at de headshots du sender ud smagfuldt er færdig og fange forskellige perspektiver af din persona.
  • Få mere arbejde. Den bedste måde at opbygge din skuespil CV er at holde få arbejde. Ja, frivilligt arbejde i lokalsamfundet teater og spiller er en mulighed dog; aflytning andre muligheder såsom uafhængige film og film skoleelever kan give dig arbejde, du i sidste ende kan medtage i dit CV. Desuden aldrig regne ud andet minut jobs som reklamer, hosting koncerter og gadeteater så godt. Alle disse er arbejde, der er værdig til dit cv.
  • Overvej online markedsføring. Næsten alle er online i dag. Ja, selv støbning folk og direktører har Facebook og Twitter-konti. De fleste af dem surfe YouTube dagligt. På dette notat, vil det være klogt af dig at bruge internettet til din fordel. Upload handler videoer af dig selv på YouTube og fremme dem ved hjælp af Facebook og Twitter. Før eller senere, kan en person opdage dine talenter og kan enten repræsentere dig eller tilbyde dig en del.

Alle disse virkelig kan opbygge din skuespil CV og gøre dig mere parat til at komme ind Hollywood. , Uanset hvor god dit CV er imidlertid, og uanset hvor mange virkende job, du har gjort, vil succes virkelig koges ned til din beherskelse af håndværk.