Hvordan du bliver populære

Hvordan du bliver populære
Mens nogle mennesker ikke kan blive venner med deres kolleger og bekendte uanset hvad de gør, andre gør venner nemt. Ofte behøver favoritter ikke har smukke eller smukke udseende. Hverken er de strålende højttalere eller talentfulde mennesker. Deres Hemmeligheden ligger i gode gener.

Popularitet og Gener

Gene eksperter formodes, at gaven til at tiltrække opmærksomhed og være i rampelyset er "programmeret" evne som intellekt og karakter. Det betyder, at dette fænomen er forankret i vores DNA. Forskere fik indsigt, da de observerede adfærd aber, vores nærmeste evolutionære "slægtninge". Nemlig, Robert Wright, evolutionær psykolog fra University of Pennsylvania, fandt, at lederne af chimpanse pack havde højere niveauer af serotonin i forhold til andre aber. Det gik op for forskerne, at han også kunne etablere en forbindelse mellem hierarki status og hormoner blandt mennesker. Ifølge hans genetiske undersøgelser blandt studerende, kollegium uformelle ledere havde højere serotonin-niveauet i blodet sammenlignet med ikke-ledere.

At blive Leader

Men forbindelsen mellem serotonin og social status blev klart, betyder det ikke, at vores sociale position er genetisk forudbestemt. For eksempel kan en politiker, der blev valgt til præsident eller en skuespiller, der vågnede op berømthed har normale serotonin, før de kom i søgelyset. Wright siger, at naturen ikke uddanne ledere. Ifølge videnskabsmand, giver karakteren mulighed for at blive en leder og driver os til lederskab yde støtte, når vi har brug for det.

Lederskab Hormoner

Derfor er hormon peger på højere status og bidrager til at opretholde den i stedet for pre-bestemmer det. Desuden serotonin er ikke den eneste ledelse hormon. Der er andre biokemiske involverede elementer såsom testosteron, adrenalin-noradrenalin-forholdet og oxitocine.

Popularitet og Manglende overensstemmelse

Forskere fandt en anden nysgerrig link. Popularitet er altid ledsaget af manglende overensstemmelse. For eksempel var mere tilbøjelige til at afvise etablerede standarder og bryde reglerne studenterledere. Gene eksperter mener, at provokerende adfærd er en slags social signal siger om lederskab potentiale og højere hormonal status.

Denne undersøgelse tydeligt forklarer, hvorfor film med "onde" som hovedpersoner er så populære, eller hvorfor Britney Spears nyder at meget succes.