Hvordan du bliver en vellykket Talent Agent

Et talent agent er ansvarlig for at opdage, pleje og fremme talent i en række områder, såsom film, musik, teater, kunst, modellering og så videre. Evnen til at få øje på og genkende talent er normalt ikke en færdighed, der kan læres, det kommer fra erfaring og oneâ € ™ s eget naturtalent i kommunikation, netværk og markedsføring. Nogle nyttige oplysninger om hvordan du bliver en succesfuld talent middel nedenfor.

  1. Vælg din niche eller core specialitet: Der er flere områder, hvor du kan vælge en til at specialisere sig og koncentrere din indsats om; talent er ikke begrænset til Broadway eller Hollywood alene! Dine kunder kan være skuespillere, musikere, modeller, forfattere, fotografer, barn kunstnere, malere eller lignende kunst-relaterede fagfolk, hvor en ental personlig færdighed eller talent kan bruges til at tjene til livets ophold.
  2. Uddannelsesmæssige krav: Selvom du ikke kan få brug for en formel uddannelse og lykkes helt på styrken af ​​dine evner til at sælge og netværk med succes med peer-grupper, kan nogle professionelle uddannelse gør det lettere for dig at bryde ind på området. I overensstemmelse hermed en associeret virksomhed eller bachelorâ € ™ s grad i et af følgende områder: (a) public relations; (B) reklame & marketing; (c) kommunikation; (D) liberale og / eller fine arts; etc vil give dig den ekstra kant til at lykkes i dette meget konkurrencefremmende og cutthroat forretning.
  3. Indsamling erhvervserfaring: Et flertal af succesfulde talent agenter i erhvervslivet i dag, startede ved at arbejde for etablerede spillere, før de bryder ud på egen hånd. Kig efter et talent agentur, hvor du kan deltage som praktikant og lære tricks af handelen på første hånd, arbejde dig op organisationen stigen og opbygge en succesfuld netværk af vigtige kontakter og dygtige fagfolk.
  4. Vigtige kompetencer: Bortset fra de færdigheder til at genkende talent og gode kommunikationsevner, bør en succesfuld talent agent være troværdig, selvsikker og aggressiv uden at være modbydelige, i stand til at strategize og styre en clientâ € ™ s karriere holde latterâ € ™ s tarv altid i spidsen, være økonomisk-kyndige og vidende om business og underholdning love og regler.

Lav en begyndelse på at blive en succesfuld talent agent ved at følge nyttige retningslinjer i denne artikel. I tilfælde af dette erhverv, praksis og erfaringer er dine to bedste spil, ingen mængde af bog viden eller teoretisk undervisning vil give impulser som de tidligere to faktorer kan!