Hvordan du bliver en ultrasonographer

Hvordan du bliver en ultrasonographer

En ultrasonographer er en person, der bruger en ultralyd maskine til at udføre test på gravide kvinder og andre patienter. Maskinen bruger højfrekvente ultralyd bølger til at skabe levende billeddiagnostiske rapporter om graviditet status. Gravide kvinder besøger ultrasonographers hele deres graviditet for at sikre, at barnet er sundt, og ofte til at bestemme kønnet på barnet. Ultralyd maskiner har også mange andre anvendelser på det medicinske område, herunder at give billeder af hjernen, tarmene og andre indre organer. Disse fagfolk, med erfaring, almindeligvis tjene op til $ 60,000 om året og er i stand til at opnå en position uden for meget avanceret uddannelse. Denne artikel vil give dig trin i hints til, hvordan du bliver en ultrasonographer.

Det første skridt er at få din uddannelse. Du skal først få din studentereksamen eller tilsvarende. Efter gymnasiet skulle du komme til et junior college og få din associateâ € ™ s grad i diagnostisk medicinsk sonography. Hvis du ønsker at få en bachelorâ € ™ s grad, kan du, men det er ikke et krav. Du bliver nødt til at tage kurser i medicinsk terminologi, anatomi, ultralyd fysik og andre videnskaber.

Mens der i skolen, vil du ønsker at tjene en grad, der fokuserer på ultralyd teknologi, og som er godkendt af Kommissionen om akkreditering af allierede sundhedsuddannelserne, eller, CAAHEP. Mens du er i skole, vil du også nødt til at vælge speciale i ultralyd teknologi. Specialties omfatter gynækologi, abdominal, neurosonology og oftalmologi. Du bør være meget forsigtig, når du vælger dit speciale, da det vil have en dramatisk indvirkning på resten af ​​din karriere.

Efter at have afsluttet dine to årig grad, det næste skridt er at blive certificeret. De fleste hospitaler og praksis vil kræve alle deres ultrasonographers at have certificeringen med den amerikanske Registry for diagnostisk medicinsk Sonography eller ARDMS. Certificering varierer efter placering, men shouldnà € ™ t være for svært at modtage, når du har afsluttet din uddannelse.

Det næste skridt er at få et job. Det bedste sted at lede efter et job er at besøge hospitalâ € ™ s jobportaler. Du vil gerne se specifikt inden for radiologi og nuklearmedicinske afdeling, som er de to afdelinger, der vil højst sandsynligt blive leje. Der er forskellige andre muligheder, som omfatter private praksis, der har brug for at have ultrasonographers på personale.

Mens du er ansat som ultrasonographer, bør du tage skridt til at sikre, at du blive den bedste du kan være. Du bør udvikle en stærk seng side måde og ved, hvordan de skal håndtere patienter. Sørg for, at du være på forkant med ultralyd teknologi ved at deltage i seminarer og fortsætte din uddannelse.