Hvordan du bliver en Studio Producer

Hvordan du bliver en Studio Producer

I underholdningsindustrien hierarki - film tv, musik, etc - producenten er "Numero uno«, den fyr (eller gal), der gør tingene til at ske! Hvis dine interesser ligger i denne branche, og du stræber efter at blive den person, der besidder strengene og gøre tingene ske, så en karriere som studie-producent er lige noget for dig! Nogle nyttige retningslinjer for, hvordan man bliver en studie-producent diskuteres i denne artikel.

Omfanget af job

Et studie producent er ansvarlig for den overordnede styring og koordinering under indspilningen af ​​en film, tv-show eller musikalbum. Dag-til-dag arbejde kan variere efter industrisegmenter som ovenfor. Et studie producent kan være en medarbejder på loenningslisterne af studiet eller arbejde som selvstændig producent på kontrakt med studiet for at gennemføre projekter som aftalt. De forskellige ansvarsområder er anført nedenfor:

  • Udvis fuldstændig kontrol over budgettet, arbejdsplaner og rekruttering til projektet;
  • Kig efter nye ideer, scripts, bøger osv at blive til film, tv-shows eller skuespil, forhandle og købe rettighederne fra forfatterne, dramatikere, osv;
  • Rejse penge fra markedet, private investorer eller bruge egne midler til finansiering af projektet;
  • Lej en direktør og arbejde med instruktøren at ansætte skuespillere, teknikere og andet personale, som kræves, at holde projektet og budgettet på sporet;
  • En uafhængig producent kan bære flere hatte som instruktør, manuskriptforfatter, skuespiller, kameramand, etc.

Uddannelse

  1. Der er ingen formelle uddannelseskrav til at blive et studie producent. De fleste producenter begynder at arbejde som jordegern, praktikanter eller assistenter og arbejde sig op ad stigen i en periode, ydeevne, bidrag og færdigheder på vellykkede projekter (læs som penge beslutningstagere), op dine chancer for at blive et studie producent.
  2. En vis grad eller anden kvalifikation i filmproduktion eller tekniske og ikke-tekniske fag i underholdningsindustrien er nyttigt at få gennem døren i et studie, men efter at det er talent, professionalisme og udførelse af hverv, der tæller.

Erstatningsniveauet for studio producenter er ikke faste og afhænger af, hvor du arbejder. Generelt en producent lommer en procentdel af overskuddet stammer fra filmen, play, album eller tv-udsendelser; hvis arbejde for et studie, kan du tjene en løn plus bonus står mål med performance. Formel uddannelse i produktion og projektledelse er et plus, men det væsentlige, en studie-producent skal være en person, der har talent, kreativitet og evnen til at sammensætte et projekt og gennemføre det med succes, generere både pengemæssigt overskud samt kunstnerisk anerkendelse.