Hvordan du bliver en Structural Engineer

Hvordan du bliver en Structural Engineer

Engineering er et stort og komplekst område, og er et kritisk behov rører mange aspekter af livet som vi kender det. Det er yderligere delt op i en række speciale felter, hvoraf bygningskonstruktioner er en. Strukturel Engineering indebærer at arbejde i design, planlægning og etablering af infrastruktur som bygninger, veje, broer osv; eller bygning transportsystemer såsom tog, fly eller nogen form for maskiner og industrielt udstyr, eller nogen form for produkter eller varer, som anvendes i dag-til-dag liv. I denne artikel beskrives involveret i at blive en bygningsingeniør procedure.

Uddannelse, certificering

Strukturel Engineering er en gren af ​​ingeniørarbejde, så det første skridt er at få et fundament i sidstnævnte område, før man går videre til at få særlige kvalifikationer som bygningsingeniør. Rejsen mod at blive en bygningsingeniør består af:

  1. Studentereksamen eller godkendt GED tilsvarende med vægt på matematik, fysik og andre naturvidenskabelige fag. Praktisk eller erhvervsuddannelse er et ekstra plus.
  2. En 4-årig kandidatuddannelse i teknik, helst civilingeniør med supplerende studier i arkitektur, biler, mekanisk, industriel eller materialer teknik.
  3. En kandidatgrad i bygningskonstruktioner er det næste skridt i den uddannelse proces. For både bachelor-og kandidatniveau ingeniørstudierne, er det vigtigt, at du søger om programmer, der er akkrediteret af Akkrediteringsrådet Board for Engineering Technology (ABET).
  4. Opnå licens til at arbejde som ingeniør; licensure krav er state-specifikke, så du bliver nødt til at se op de krav, der foreskrives af den licensudstedende myndighed i den stat, hvor du opfylder betingelserne som ingeniør eller planlægger at arbejde.
  5. Generelt licensure indebærer følgende procedure: (a) Afslutning af et akkrediteret kandidatuddannelse i teknik; (B) Afslutning af Fundamentals of Engineering (FE) eksamen; (C) fire års arbejde under en licens ingeniør; og (d) Gennemførelse af principperne og praksis for Engineering (PE) undersøgelse.
  6. Den ovenfor nævnte procedure er for at få en grundlæggende tilladelse til at arbejde som civilingeniør. Det næste skridt er at få certificeret som en strukturel teknik og denne proces forvaltes af Structural Engineering Certification Board (SecB), en underorganisation af det nationale råd for Structural Engineers Association (NCSEA). For mere information om certificering, se op de officielle hjemmesider for NCSEA og SecB - ncsea.com og secretboard.org.

Jobbeskrivelse

  • Analyser strukturelle integritet og virkningen af ​​forskellige former for infrastruktur - offentlige og private - såsom bygninger, broer, transportsystemer, boreplatforme et al.
  • Design, planlægge og skabe nye strukturelle rammer, under hensyntagen til den virkning og nytte af sådanne strukturer for miljøet, samfund, økonomi, etc.
  • Sørg for, at strukturer er designet og bygget til at håndtere store mængder af kraft og stress fra naturlige eller kunstige faktorer såsom jordskælv, brand, eksplosioner osv
  • Husk sociale, kulturelle og æstetiske faktorer, når udformningen af ​​nye strukturer og samtidig sikre minimal miljøpåvirkning og omkostningseffektivitet.

Strukturelle ingeniører er ansat i konstruktionen, offentlige arbejder, automobil, industrielle og mekaniske felter, der arbejder i den offentlige eller private sektor. Gennemsnitlig erstatning for entry-level ingeniører er $ 45.000 $ 58,000; yderligere stigninger i løn og karriere afhænger af uddannelsesmæssige kvalifikationer og erhvervserfaring.