Hvordan du bliver en Steamboat Pilot

Steamboat piloter har langt bedre arbejdsvilkår i det 21. århundrede end damp sejlsport storhedstid fra 1820 til 1860. Dengang var den gennemsnitlige levetid for en dampskib var 18 måneder. Det største problem var brand. De skrog var træ og kedlerne var kulfyret og sad på gulvet af skroget. Faktisk dampskibe er næsten forældet. De er kun brugt til flodkrydstogter og som Kasinoer. Heldigvis, de fleste er diesel-drevne og har metal skrog, hvilket gør dem meget sikrere end deres 19. århundrede kolleger. Her er hvordan du bliver en dampskib pilot.

Den føderale agentur regulerer dampskibet piloter er den amerikanske Coast Guard. Licensen er nødvendig for dampskibe kaldes en Riverboat pilotcertifikat. 36 måneder læretid ombord på samme størrelse og type flodbåd er påkrævet. Ansøgeren skal gøre 12 til 20 ture, med mindst 1 tur i de 6 måneder forud for ansøgningen dato. 18 måneder efter læretid skal forkyndes på dækket afdeling som en kvartermester, Wheelman eller lærling pilot. 12 måneder skal forkyndes for den samme type flodbåd og i de samme vandveje ansøgeren ønsker at styre. Så den første og vigtigste skridt i at få en flodbåd pilotcertifikat er afgørelsen af, hvilken type og størrelse fartøj licensen skal omfatte, samt hvor ansøgeren ønsker at arbejde. Uden disse specifikke mål fastlagt på forhånd, kan ansøgeren spilde en del af hans / hendes læreplads på de forkerte fartøjer eller ruter. Dette kunne forlænge den læretid med adskillige måneder. En anden grund til at vide, hvor en ansøger ønsker at være en pilot er forskellige stater og regioner har deres egne licenskrav. For eksempel Louisiana har 3 forskellige licenser, afhængigt af hvilken del af Mississippi-floden er ved at blive navigeret. En god kilde til oplysninger om disse regler er "Pasning af Helm: Marine Navigation og Lodsning" (1994).

Selvfølgelig ville det ikke være en regering udstedt licens uden en skriftlig prøve. Testen omfatter afprøve (selvfølgelig), brug kompas, vejr, sømandskab, astronomisk navigation, kommunikation, bord uddannelse og ledelse. Kandidaten skal også gøre et diagram skitse af en rute med dybde indikationer, placering af navigationshjælpemidler, vartegn, flod eller kanal bundforhold, bedste ruter at følge, samt afstande for den samlede rute og mellem vartegn og byer.

Efter udstedelsen af ​​licensen det eneste krav til fornyelse er en rutinegenopbygningssektorer rute hvert 5. år. Erfaringerne med hver tur er en efteruddannelse proces i sig selv.