Hvordan du bliver en Sports Nutritionist

Hvordan du bliver en Sports Nutritionist

Sportsfolk eller atleter har forskellige ernæring og fødevarer krav fra den generelle befolkning. Dette er fordi de er forpligtet til at have høje udholdenhed eller udholdenhed niveauer, og deres præstationer er på et meget højere niveau i forhold til den gennemsnitlige menneske. Således har brug for, deres særlige føden eller ernæring krav, der skal planlægges omhyggeligt og administreres på de rigtige tidspunkter, og det er der en sports ernæringsekspert kommer i. Denne artikel fortæller dig, hvordan du bliver en sports ernæringsekspert.

Baggrund og jobbeskrivelse
Enhver, der er en læge, diætist, coach, personlig træner, fysioterapeut, eller en person, der ønsker at specifikt uddanne sig til dette job kan blive en sports ernæringsekspert. Sport ernæringseksperter kan arbejde med skole og college atletisk programmer, private kunder eller professionelle teams og klubber, individuelle atleter eller spillere, offentlige sundhedsydelser eller sports medicin faciliteter.

Ifølge den nationale sammenslutning af Sports Nutrition (NASN), det officielle organ for licensering og akkreditering af sports ernæringseksperter, â € ~sports nutritiona € ™ handler om at vurdere individuelle biokemiske sammensætning og fysiologi til at skabe et ernæringsprogram, der sikrer den bedste og optimale krop sammensætning, ydeevne og hastighed på bedring i sportsfolk. Dette gøres ved at indsamle oplysninger om aktuelle stofskifte satser, livsstil, energi niveauer for konsekvent optimal ydeevne, sygehistorie osv

Uddannelse, certificering og uddannelse

En grundlæggende fundament i fysik, kemi, biologi og matematik i gymnasiet er det første skridt i at blive en sports ernæringsekspert. Skriv gymnasiet, det NASN anbefaler følgende uddannelsesmæssige krav til at blive en godkendt sports ernæringsekspert.
Komplet som helst af de følgende:

  1. To års erhvervserfaring som en certificeret professionel i sundhedssektoren, ernæring eller kost rådgivning;
  2. Associate eller bachelorâ € ™ s grad i ernæring eller relaterede sundhed eller naturvidenskabeligt fag med et års erhvervserfaring som en certificeret sundhedsperson;

Efter at have afsluttet ovenstående krav, kan du søge om en primær Sports Nutrition licens ved at optræde for og færdiggøre NASN undersøgelse, ud over eventuelle statslige Sundhedsstyrelsen krav. Du skal dokumentere ekspertise i: (a) vurdering af kropssammensætning og metabolisme; (B) menu udvikling; og (c) motion stofskifte.

Hvis du ikke har nogen af ​​de kvalifikationer, der er nævnt ovenfor, kan du stadig blive en sports ernæring ved at udfylde nogen NASN-akkrediteret diplomuddannelse til at blive en personlig træner (PT). Dette program består af tre moduler, der alle skal bestås for at få certificering: (a) styrketræning; (B) sundhed advocacy; og (c) fitness evaluering.

Karriere vækst kan lettes ved at få Master Sports Nutrition License, som vil tillade dig at administrere hold af sports ernæringseksperter eller køre et ernæringsprogram i nogen sundhedsmæssig facilitet. For at få denne licens skal du have ekspert viden om: (a) metabolisk kontrol; (B) kropssammensætning; (C) udøve stofskifte; (D) menu udvikling; (E) behandlingsprogrammer for medicinske lidelser; og (f) ernæring management.

Tjek NASN hjemmeside for yderligere information om certificering, re-certificering og karriere. Det grundlæggende er allerede dækket i denne artikel.