Hvordan du bliver en skov Engineer

Forest ingeniører er ansvarlige for at gøre stærkt træbevoksede områder til rådighed til human brug. Forest ingeniører er forpligtet til at udvikle optimale vej planer for køretøjer, afgøre, hvilke tømmer skal kløves efter tømmervirksomheder, og føre tilsyn og administrere den lange vækst af skoven sigt. At blive en skov ingeniør kræver en masse uddannelse, og kan være yderst konkurrencedygtig. Denne artikel vil give dig trin og tips om, hvordan du bliver en skov ingeniør.

Det første skridt du skal tage, hvis du ønsker at blive en skov ingeniør er at få en god uddannelse. Forest ingeniører generelt er forpligtet til at komme på et minimum en bachelorâ € ™ s grad i enten ingeniørarbejde eller skovforvaltning. Mange skov ingeniører forfølger grader i begge felter. Skovbrug forvaltning grader kan ofte modtages via tekniske skoler, men en civilingeniør grad vil skulle modtages gennem fire år universiteter. Mens du er i college, skal du forsøge at få en del tid job eller frivilligt med en lokal skovfoged for at få en idé om, hvad jobbet indebærer.

Efter at have afsluttet college, det næste skridt i, hvordan du bliver en skov ingeniør er at videregive din stateâ € ™ s anlægsarbejder tjeneste eksamen. Denne eksamen er forskellige på hver stat skovbrug afdeling, men for det meste testen undersøger, om du er aktuelle på din stateâ € ™ s love skovbrug. Da miljø- og skovbrug love ændres ofte, er skov engineerâ € ™ s forpligtet til at holde dig ajour og generobre undersøgelser regelmæssigt.

Efter at have bestået eksamen, det næste skridt er at finde et job som en skov ingeniør. Der er mange lukrative jobs til rådighed for skov ingeniører, og den højeste betalende arbejdsgiverne normalt tømmer selskaber. Timber virksomheder har brug for skov ingeniører til at udvikle veje gennem skove, og for at skabe andre logistiske planer er nødvendige for at effektivt at bevæge nyslået træ til lagrene.

Da verden bliver mere grøn bevidst hver dag, kan du overveje at tage et job med en mere grøn venlig tømmer selskab. Disse virksomheder vil prale af, at de plante et nyt træ for hvert træ fældet. Disse virksomheder vil normalt være på forkant med nye grønne regler, og vil modtage mere offentlig støtte.

Det sidste trin i, hvordan du bliver en skov ingeniør er at holde dig opdateret på skov teknikker. Efterhånden som du får erfaring i skoven ingeniørområdet, kan du ønsker at forfølge en videregående uddannelse i biologi, kemi eller botanik. Enhver af disse grader vil gøre dig mere salgbare og mere effektiv på jobbet. Hvis du godt blive velbevandret i nuværende computer ingeniøruddannelserne, der hjælper med kort beslutningsproces, vil du blive endnu mere værdifuld for din arbejdsgiver. Altid gør dit bedste for at være på forkant med teknologi og bedste praksis ved at deltage i seminarer og konferencer.