Hvordan du bliver en skat tilberedningsvirksomheden

Hvordan du bliver en skat tilberedningsvirksomheden

Mange enkeltpersoner og virksomheder vende sig mod den ekspertise af en skat tilberedningsvirksomheden til at udfylde deres selvangivelse. En afgift professionel kender alle de selvangivelser, og kan hjælpe enkeltpersoner eller virksomheder i indleveringen af ​​deres skatter. Selvom mange skatte- regnskabsudarbejdere arbejder året rundt, andre arbejder udelukkende i skat sæson, og kan have en fuldtidsjob resten af ​​året. Overveje at blive en skat tilberedningsvirksomheden, hvis du er detalje-orienteret, nyder at arbejde med mennesker, og har en evne til matematik. Her er hvordan du bliver en skat tilberedningsvirksomheden:

  1. Tag skat forberedelse klasser. Der er mange muligheder for uddannelsesprogrammer, som vil forberede dig til at blive en skat tilberedningsvirksomheden. Kontroller lokale gymnasier, online programmer og lokale skattekontorer for oplysninger om de tilgængelige indstillinger for dig. Forståelse af føderale og statslige skat kode er et væsentligt aspekt af at blive en skat tilberedningsvirksomheden. Det er vigtigt at indse, at de fleste skat forberedelse kurser ikke er omfattet af den finansielle støtte, men i nogle tilfælde kan de være.
  2. Tag klasser på lokale skat forberedelse virksomheder. De fleste sæsonmæssige skattemæssige regnskabsudarbejdere få træningen direkte fra skat forberedelse selskab, for hvem de ønsker at arbejde i skat sæson. Normalt er der gebyrer for denne uddannelse, og det er ikke garanteret, at du vil blive ansat til den kommende skat sæson, selv efter en vellykket gennemførelse af kurset. Store skat forberedelse virksomheder, ligesom Jackson Hewitt og H & R Block, tilbyder skattemæssige klasser, der normalt kræver mellem 60 og 90 timers undervisning, og kan tages i de dage, aftener eller weekender.
  3. Før licenser test. I mange stater, skal skattemæssige regnskabsudarbejdere have licens, før de kan udøve. I mange tilfælde er bevis for uddannelsen er afsluttet, før du kan ansøge om licens. Nogle stater kræver ikke en tilladelse til skattemæssige regnskabsaflæggere.
  4. Tilmeld dig med en skat forberedelse firma. Selvom du kan åbne din egen praksis, begynder de fleste skattemæssige regnskabsudarbejdere inden for en allerede etableret praksis. Pas på fly-by-night virksomheder, og altid spørge om virksomhedens ansvarsforsikring, før de går til at arbejde med dem. Denne forsikring vil beskytte dig, hvis du uforvarende laver en fejl, mens du gør en eller andens skat.
  5. Tag et genopfriskningskursus hvert år. Som du måske ved, behøver skattelove ændre sig fra år til år. Tilmeld dig et genopfriskningskursus hvert efterår for at hjælpe dig med at forstå disse nye politikker. Skat regnskabsudarbejderne kan også tage klasser i specifikke områder af skatter for at hjælpe dem udfylde bestemte selvangivelser eller arbejde med bestemte typer af situationer.

Mange mennesker vælger at blive en skat tilberedningsvirksomheden, fordi det er en potentielt lukrativ karriere mulighed, der ikke kræver en fireårig universitetsuddannelse. En studentereksamen eller GED er forpligtet til at blive en skat tilberedningsvirksomheden eller tage den nødvendige uddannelse i de fleste stater. Selvom uddannelse og licensering proces er forholdsvis enkel, skat forberedelse er ikke for alle. Mange finder det arbejde kedeligt, eller ikke har de matematiske færdigheder til at håndtere skatter.