Hvordan du bliver en shuttle driver

Kørsel er en meget delikat slags arbejde. En chauffør skal være forsigtig, når han eller hun driver et køretøj for at sikre sikkerheden for passagererne. For at perfektionere denne færdighed, en chauffør skal uddanne sig til det i en lokal køreskole, lære færdselsreglerne, bestå køreprøven og få en driverâ € ™ s licens. Dette er de grundlæggende ting, som en almindelig chauffør bør vide, før du kører på gader og motorvej. Hvis du ønsker at være en shuttle driver, er der yderligere ting, du skal gøre for at få jobbet.

Læs videre og find ud af, hvordan du kan blive en professionel shuttle driver:

  • Anskaf en kommerciel kørekort. En kommerciel driverâ € ™ s licens er normalt kræves for shuttle drivere i nogle virksomheder og nogle stater. For at få dette skal du bestå en prøve. At børste op på dine køreevner og viden om færdselsregler, kunne du komme i kontakt med en lokal uddannelsescenter, der tog til kommerciel kørsel. Du kan også gå til den nærmeste afdeling af motorkøretøjer kontor for at finde ud af mere om at give tilladelsen. Du kan også gøre online forskning om disse forhold. En kommerciel driverâ € ™ s licens er til rådighed for borgere, der er 18 år og derover.
  • Find annoncer, der søger for tjenester udført af shuttle drivere. Tjek de lokale aviser for annoncer og job til shuttle service drivere. Du kan også gå online og finde nogle af disse annoncer på internettet. Læs de krav, der er beskrevet i jobbeskrivelsen og være parat til at gennemføre de nødvendige dokumenter for dig at få jobbet.
  • Gennemfør de krav, som arbejdsgiveren ønsker. Før en virksomhed ansætter dig som shuttle driver, ville de normalt anmode dig om at indsende en registrering af din køreoplevelse. Nogle ville gøre en baggrundskontrol på dine poster fra Department of Transportation for at finde ud af, om du har været involveret i nogen trafik krænkelser. En ren record kan øge dine chancer for beskæftigelse. Vær sikker på at bestå en lægeundersøgelse, som ville certificere din evne til at gøre arbejdet, og at du er ved godt helbred til at udføre de opgaver, som det kræver.
  • Brug din erfaring til at lande bedre betalt job. Efterhånden som du bliver mere erfaren som en shuttle service driver, dine evner bliver bedre. Hvis du vil have en stigning i din løn, gør dit job godt og give eksemplarisk service til dine kunder. Prisen for shuttle drivere er ca mellem $ 10 til $ 15 dollars for hver time, og dette øger over tid. Nogle gange er der andre fordele, driverâ € ™ s er berettiget til ud over de timepriser.

Holde dine passagerer sikkert og komme til din destination sikkert er de vigtigste ansvarsområder nogen driver. Når du kører bil, eller når dine hænder er på rattet, skal du huske, at dit liv er ikke det eneste, hvor du skal tage ansvaret. Hold øjnene på vejen, sanserne vågne, være opmærksomme på alle tidspunkter og være på den sikre side.