Hvordan du bliver en Redaktør

En publicist arbejder med en klient at få ham eller hende medieeksponering. De er i konstant kontakt med medierne for at få journalister til at skrive om deres kunder, da enhver medieeksponering øger popularitet og berømmelse en person modtager. En publicist kan arbejde med skuespillere, professionelle sportsfolks, musikere og forfattere. Kunderne kan også være selskaber, som Ford, Random House, eller endda IBM. Det er en tempofyldt, krævende karriere. Men hvis du tror, ​​du er klar til udfordringen, overveje denne vejledning om, hvordan man bliver en publicist.

Trin 1

Start med en solid uddannelse. Selv om der ikke er nogen særlig certificering eller uddannelse, du har brug for at blive en publicist, du stadig ønsker at have en god uddannelse. Det betyder, at du skal bruge en college uddannelse, mindst. Og da publicister ofte er forpligtet til at skrive pressemeddelelser, skal du være temmelig kompetent til at skrive. Tag masser af skrive kurser i skole, og også overveje kurser i medier, journalistik, public relations og business marketing.

Trin 2

Start med mindre opgaver. Du kommer ikke til at lande store kunder, når du lige er startet ud som en publicist. Du har brug for nogle erfaringer først. Tilbyd at være en publicist for et lokalt band eller en up-and-coming forfatter. Prøv din hånd på at skrive pressemeddelelser for disse grupper. Den vil omfatte gøre plakater, taler til medierne, og at tage initiativ, når det kommer til at få ordet derude. Erfaringer som publicist på mindre opgaver vil gavne dig som du søger efter større, højere betalende kunder. (Du vil sandsynligvis nødt til at tilbyde at gøre din publicist arbejde gratis på først. Det er okay. Det er alt sammen en del af processen med at blive en publicist.)

Trin 3

Tag en praktikplads. Hvis du kan acceptere en praktikplads med et forlag, så snart man bliver tilgængelig. Du kan stadig være i skole. Lær at skrive en pressemeddelelse. Bliv fortrolig med de lokale medier, herunder journalister og journalister. En publicist praktikplads er en fantastisk måde at få erfaring og forbedre dine chancer for at få et fast job som publicist efter skole, da du vil have mere erfaring end dine dimitteret klassekammerater. (I mellemtiden skal du sørge for, at du gør dit bedste på din nuværende praktik, fordi du aldrig vide, hvornår en fuldtids karriere som publicist kan blive tilgængelig på selskabets dit praktikophold er med.)

Trin 4

Bliv web-kyndige. Enhver god publicist ved, at en hjemmeside er afgørende for succes i hans eller hendes klienter. Så du skal lære om opsætning af hjemmesider, der vil hjælpe med at fremme dine kunder. Tag et par kurser på, hvad der gør websites attraktiv, kan hvilke ændringer der er foretaget for at gøre dem mere succes, og hvilke generelle ting skal indgå på alle websteder. Under denne knowhow er en færdighed, at alle kunder ønsker deres publicist at have.

Trin 5

Begynde at arbejde. Når du har fået nogle relaterede erfaring eller uddannelse, kan du starte din karriere som publicist. Anvend på publicist job ofte og forsøge at es interviewet. Da konkurrencen bliver hård, kan du nødt til at overveje andre muligheder for at blive en publicist. Du kan altid gøre nogle freelance PR-arbejde, indtil din karriere tager fart. Enhver erfaring er god oplevelse, når det kommer til at starte din karriere som publicist.