Hvordan du bliver en professionel Surveyor

Din karriere som professionel landinspektør kan begynde så tidligt som gymnasiet. Et af de første skridt er at bestemme, om du har en ægte passion for karriere. Nyder og udmærker sig i emner som geometri, trigonometri, algebra, udarbejdelse og tegning kan være en afgørende faktor, når det besluttes, om at forfølge en karriere som professionel landinspektør.

Efter high school, ville det næste skridt i at blive en professionel landinspektør være at finde en skole eller universitet, der har specialiseret sig i dette område. Mange ressourcer er tilgængelige online for at finde en skole, der har specialiseret sig i landmåling herunder www.uscollegesearch.org og www.princetonreview.com. Researching skoler er afgørende for at starte din karriere som professionel landinspektør. Selv om en fire-årig grad ikke altid kræves for at blive en licenseret landmåler, anbefales det, og kan bidrage til at øge din indsats og øge din appel til potentielle arbejdsgivere.

Under college, er det vigtigt at blive involveret med lokale landmåling firmaer. Ansøgning om sommeren eller fuld tid praktik er en fantastisk måde at få din fod i døren. Intet kan hjælpe dig med at blive mere succesfuld end on-the-job erfaring, især i landmåling. Jo mere felt gang du har modtaget i løbet af college, jo tættere du er til at blive en professionel landinspektør.

En af de mest nyttige færdigheder i at blive en professionel landinspektør er at vide, hvordan man bruger Global Positioning System, eller GPS. Selv opmåling er en af ​​samfundets ældste erhverv, og den samlede udøvelse af erhvervet har ikke ændret sig, har den gamle pen og papir teknik til registrering af punkter og positioner lang uddø. Med forskud på moderne teknologi, nu dagens virksomheder bruge GPS til at præcist at registrere og plot landet. Kollegium eller tekniske klasser er tilgængelige til ikke kun at lære dig at gøre dette, men for at genopfriske din viden om de nyeste GPS-systemer.

Afhængigt af staten, er et bestemt antal år, der arbejder som en landmåler typisk kræves, før du er i stand til at erhverve en licens. Mellem to til fire år er en minimal krav, der skal nås, før du tager de licensudstedende eksamener. Når dit arbejde kriterier er opfyldt, vil du være i stand til at tage de nødvendige licenser eksamener for din tilstand, og vil være et skridt tættere på at blive en professionel landinspektør.

Når du har afsluttet og bestået de nødvendige licens eksamen, vil du ønsker at opsøge professionel certificering. Dette er normalt ikke et krav for at kunne praktisere som professionel landmåler, men det vil hjælpe dig skille sig ud blandt andre ansøgere til en stilling på et firma.