Hvordan du bliver en professionel Firefighter

Brandmænd, eller brandmænd, er godt respekterede personer, der sætter deres liv på spil hver dag. Mens jobbet kommer med nogle væsentlige risici, en brandmand modtager mange fordele umatchede ved mange andre erhverv. Fordelene omfatter en høj løn, gode medicinske fordele, stærke pensionsordninger, og fleksible arbejdstider, hvor du arbejder kun én ud af hver 3 dage. Da brandmænd modtage sådanne lukrative fordele, er det en meget meget efterspurgt job. Følgende artikel vil give dig tips om, hvordan du bliver en brandmand, og hvordan du opretter dig over resten af ​​ansøgerne.

Det første tip i hvordan du bliver en brandmand er at få en god uddannelse. Ikke alle brandvæsenet kræver uddannelse ud over en højere uddannelse, men som har en videregående uddannelse er altid en fordel. Mange brandvæsenet nu kræver deres brandmænd også være en licenseret paramediciner. Så hvis du forsøger at få en associateâ € ™ s eller bachelorâ € ™ s grad med fokus det på noget på det medicinske område er en god idé. Mange brandvæsenet tilbyder også to to fire måneder brandbekæmpelse programmer, der fokuserer på brand kampteknikker, brandsikring og farlige materialer.

Den næste tip i at blive en brandmand er at være i top fysisk tilstand. At være en brandmand kræver ofte, især i bymiljøer, kræver kører op flere flyvninger på trapper, mens bære tungt udstyr og holde en tung slange. Ved ansøgning om at blive brandmand, vil de fleste brandvæsenet kræver, at du bestå en streng fysisk eksamen.

Efter at have afsluttet din uddannelse og komme ind topform, er det næste skridt i at blive en brandmand, der ansøger om stillingen. Mange byer og landsbyer vil holde årlige brandmand tests, hvor du kan anvende og tage en skriftlig prøve. Mange af disse byer arenâ € ™ t faktisk leje på dette tidspunkt, så kan du gå gennem en omhyggelig proces for at kalde nærliggende byer for at se, der er på udkig efter brandmænd. Når du ved, hvem der ansætter, begynder ansøgningsprocessen.

Under ansøgningsprocessen, vil brandvæsenet administrere en skriftlig eksamen, hvor din viden om brandsikkerhed og forebyggelse vil blive testet, en fysisk eksamen, og baggrunden check, og til sidst en psykologisk test. En baggrund check, vil omfatte interviewe dine venner, og familie, så vælg dine referencer med omtanke. En psykologisk test er påkrævet på grund af de intenst stressende situationer som brandmænd har at gøre med.

Efter kræves alle test, vil din score lægges sammen og den højest rangerende ansøgere vil ofte blive tilbudt et job. Når accepteret, vil du nødt til at gå igennem en prøvetid, som normalt er 6 måneder til et år. Nogle fastansatte brandmænd overveje dette en Ydmygelse periode, så vær forberedt på noget!