Hvordan du bliver en pram Pilot

At blive en pram pilot er ikke nogen nem forretning. Der er mange forskellige specifikationer, du bliver nødt til at fuldføre. Du vil også nødt til at træne i længere tid. Men hvis at være en pram pilot er din passion, så er der intet, der skal stoppe dig fra at gøre det.

Her er nogle tips om, hvordan du bliver en pram pilot:

  1. Kend de indre funktioner i en pram. En pram er specielt designet til at transportere tungt gods. I modsætning til almindelige både, bunden af ​​en pram er flad. De er specielt bygget til at gå på floder og kanaler, ikke havene. Dette skyldes den side af prammen er normalt åben, med kun en lille, tynd rækværk støtte på siderne. Således kan det ikke stå for mange tidevand. Omkostningerne til transport af gods ved hjælp af pramme er som regel lav. De er mange typer af pramme. Som en pram pilot, er det vigtigt at vide, hvilken slags pram du vil køre, som du de alle har mange forskellige teknikker. Nogle pramme har ikke propeller, og har brug for at blive trukket væk med slæbebåde. Det er op til prammen pilot at anvende forskellige teknikker til at manøvrere sin vej gennem tunneller og floder.
  2. Du bliver nødt til at gå i skole for at være en pram pilot. Fordi at være en pram pilot er meget teknisk, skal du formel uddannelse for at blive en. Der er mange skoler at vælge imellem. Du bør dog være forsigtig med at vælge en, fordi ikke alle skoler har de nødvendige uddannelse af søfarende, om sønæring og Watch holder certificering. Din skole vil forberede dig til en licens eksamen, du bliver nødt til at gå, før at være en pram pilot. United States Coast Guard certifikatstandarder vil gælde, så du bliver nødt til at vælge din skole med omtanke. Sørg for at din træning er tilstrækkelig.
  3. Forbered din driverâ € ™ s licens. Det kan lyde mærkeligt, men mange mennesker, der ønsker at blive pram piloter ofte er overrasket over at opdage, at dit kørekort er påkrævet for at få et job som en pram pilot. Det vil hjælpe, hvis din rekord er klar.
  4. Saml disse timer! Du har brug for 720 timer erfaring, så begynde at arbejde på dem! Sørg for, at du arbejder hårdt. Du kan få opgraderinger, så du kan få et bedre niveau ved at være en pram pilot. Hvis du indsamler nok timer, kan du være i stand til at tage en kandidatgrad Opgrader test. Vær opmærksom på, at selvom du passerer Masters Opgrader test, vil du stadig nødt til at passere en narkotika-test. Sørg for at du er stoffri, så du kan være værdig til at blive en pram pilot.
  5. Før han blev en fuldt udbygget pram pilot, bliver du nødt til at passere nogle fysiologiske tests. Disse omfatter en fysisk eksamen, og forskellige andre tests for at se om du kan tage stammen af ​​at være en pram pilot. Desuden vil alle af din træning skal kontrolleres for at sikre, at de er ægte.

At blive en pram pilot kræver en masse hårdt arbejde. Du får brug for beslutsomhed og lidenskab. Hvis du ønsker at blive en pram pilot, skal du følge disse enkle trin.