Hvordan du bliver en Oracle DBA

En DBA eller en Database Administrator er ansvarlig for at vedligeholde computeren og teknologi database i en stor computermiljø. Afhængigt af arten af ​​organisation, en DBA er ansat i, vil han eller hun få til opgave regelmæssigt at fastholde og gennemføre aktioner, der omfatter disaster recovery, der omfatter, at sikkerhedskopier af meget store datamængder og afprøve de sikkerhedskopierede data til integritet; at foretage analyse af performance af et edb-system eller et netværk af computere; finjustere det til optimal ydeevne. Nogle gange, DBA s forpligter designe databaser for at tilpasse kravene i arbejdspladsen.

Hvem er en Oracle DBA og hvordan bliver man en?

  • Oracle er en af ​​verdens største virksomheder, der udvikler software til at drive forretning. Det er nok engang verdens største business software virksomhed med en bred vifte af software-produkter, som det har på tilbud og holder tilføje til det buket af tilbud.
  • En Oracle DBA er en, der er professionelt uddannet til at arbejde på flere af Oracles 'softwareprodukter, hjælpeprogrammer og værktøjer. En Oracle DBA skal også være tilstrækkeligt uddannet til at håndtere data administrationsopgaver og de fleste af denne uddannelse er opnået ved levende oplevelse.
  • Der er flere computer uddannelsesinstitutioner, informationsteknologi og universiteter, der tilbyder formelle og faglige kurser i at blive en Oracle DBA. Disse kurser er ofte meget dyre og i de fleste tilfælde er der en regering støttet finansiering til at subsidiere kurset omkostninger. Selvfølgelig er privatejet tilbydes uddannelse oftest ikke subsidieret, men kan tilgås ved at søge lave renter studielån fra banker.
  • Primær vidensniveau for at blive en Oracle DBA kan opnås på forskellige måder - ved at blive ansat i en computer eller it-baseret organisation, der bruger Oracles suite af produkter og læring på jobbet, selvfølgelig overvåget af en certificeret professionel. Det kan tage meget lang tid, og forhåbentlig du ikke begår fejl, der kan føre til uigenkaldeligt at miste data eller styrter ned database-systemer. Seriøst, er det meget tilrådeligt at søge formel uddannelse for at blive en Oracle DBA. Disse kurser er meget godt struktureret til at give den rette viden og føre dig den studerende til at blive en virkelig kvalificeret professionel. Endvidere en certificering, der er blevet akkrediteret af Oracle absolut tilføjer værdi til dine kvalifikationer som DBA.
  • Udover at blive uddannet i database administration, er det meget nyttigt at kende og lære så meget som muligt om Oracles andre værktøjer og redskaber, der arbejder med DBA software. Learning brug af ekstra software såsom SQL og søger uddannelse i støttefag som supplerer Oracle DBA program hjælp i at mestre de vigtigste software.
  • Sammen med et formelt uddannelsesprogram det er meget tilrådeligt, at en elev af Oracle DBA eller for den sags skyld enhver anden software program jævnligt opdaterer selv gennem tekniske artikler, magasiner og online, internet web-uddannelse. Disse uddannelsesprogrammer orientere dig med nye teknologier og udviklinger i dette rum som også teste dine evner.
  • Du kan kontakte Oracle eller nogen af ​​de mange institutter, skoler, gymnasier og universiteter, der tilbyder denne vej til at blive en Oracle DBA.