Hvordan du bliver en NASCAR driver

Den NASCAR er en af ​​de mest populære stock car racing ligaer i USA i dag. NASCAR eller Landsforeningen Stock Car Auto Racing Inc. er en motor-sport, der blev grundlagt af Bill France Sr. og blev officielt dannet på 1. februar 1948. NASCAR er opdelt i tre divisioner, der omfatter nationale Wide Series, Sprint Cup Serie og Håndværker Truck Series.

At blive en NASCAR føreren er ikke en let opgave. At være en professionel NASCAR racer kræver en høj grad af viden i erhvervsmæssig kørsel. Du skal også til at have en enorm tålmodighed at blive en racer. En god uddannelsesmæssig baggrund giver dig også mulighed for at skille sig ud foran paparazzi. Her er nogle måder, der vil hjælpe dig til at blive en pro NASCAR racer.

Fitness - At være fysisk fit gør du blive på sporet, når racing i lange mile kurser. Under høj udholdenhed giver dig mulighed for at køre bil og bo i kredsløbet i mange timer. At være perfekt pasform også øger din opmærksomhed, når du går ind i snævre kurve linjer.

Slim Against Heavy Typer - Vægten af en NASCAR racer krop er noget at se ud for. Dybest set, en slim fit typen racer gevinster fordel mod tungere muskuløse typer racerkørere fordi hver pund af en racer kan påvirke race bil? € ™ s hastighed i hurtig drejning og drivende mens tungere racerkørere har bedre chancer for drifting i sporene ved vending i stramme kurve linjer. Den samlede vægt af racerbil, som omfatter racerkører bestemmer tophastigheden af ​​køretøjet.

Baggrund om Racing - For at blive en god racer, er du nødt til at vide mere om baggrunden for racing. Du kan tale med folk, der har Real Racing erfaring eller drag racing oplevelse. Du kan også forske i DOA € ™ s og Donà € ™ t racing over internettet.

Driving Lessons - Tager op køretimer er vigtig. Køretimer øge din viden om det grundlæggende i at køre fra acceleration, bremsning, drejning og hurtig drejning. Køreskoler også lære dig tilnærmelse af vejen. Husk også, at nogle af de kendte køreskoler er ikke altid den bedste, så sørg for at gøre din forskning.

Kørsel i Race Tracks - Øve i en racerbane hjælper dig med at få ind i zonen i erhvervsmæssig kørsel, hvis du don € ™ t har penge nok til at deltage i en lokal racing turnering.

Se og Go - Watching og gå ind i en reel racerbane er også vigtig. Ser rigtig bil kredsløb racing øger din forståelse af nogle af de grundlæggende faglige racing ligesom hurtig drejning, drifting og stram kurve drejning.

Under Hood - Hvis du ønsker at være en NASCAR føreren, er du nødt til at vide, hvad der er i hætten af din racerbil .... dybest set de dele af den bil, du kører fra bilens motor til suspensioner.

Gå ud og danne et hold - Hvis du tror du har nok information om det grundlæggende i at køre, ita € ™ s tid til at danne et hold. For at blive en NASCAR driver, skal du have et team eller sponsorer. Dette hjælper dig med at få ind i NASCAR verden. Dybest set dit team feeds du information om sporet status herunder spor tid og status for din race bil.