Hvordan du bliver en missionær

Hvordan du bliver en missionær

Servering din kirke og din tro er en ordentlig mundfuld at spørge de fleste mennesker, og der er ingen cookie cutter format på, hvordan man bliver en missionær. Men der er nogle grundlæggende retningslinjer, der kan hjælpe forme din beslutning om at dedikere dit liv til din tro.

Der er flere måder, hvorpå du kan blive missionær. Du kan tjene på din kirke og tage på mission, når man er planlagt, såsom en kortsigtet besøg til et udviklingsland. Missionær tjenester kan være nødvendig for at distribuere medicinsk eller fødevareforsyninger; disse kan køre på midlertidig basis. Denne type af missionering er normalt frivilligt og uden kompensation. På den anden side, kan din kirke eller organisation bede om en langsigtet forpligtelse og tilbyde en beskeden løn for en mere detaljeret job kræver fuldtidsbeskæftigelse. Uanset hvad, bliver en missionær er et kald og et skridt, du bør ikke tage, medmindre du er parat til at gøre en kraftig indsats.

For personer, der er interesseret i en kortsigtet anciennitet, spørge din lokale kirke om eventuelle oversøiske projekter, de finansierer; spørge, om du kan være til hjælp for et par uger. Måske du har nogle særlige færdigheder, som du kan bidrage, såsom faglig ekspertise - eller du kan tale et fremmedsprog og kunne undervise andre.

Hvis dit mål er at blive en ansat på missionær begivenheder, så få al den uddannelse, du kan, før du mobilisere dine tjenester. Penge kan være stram for kommende år, og en uddannelse af høj kvalitet tjent på forhånd vil tjene dig godt, som det bedre vil forberede dig til placering i organisationen. Der er mange mission felter, der drives af internationale fødevarer banker og katastrofehjælp programmer; nogen af ​​disse ville være begejstret for at have en dedikeret fuldtidsansat medarbejder. Så du skal ikke haste dit liv at få der tidligt, da du vil være bedre rustet til at tjene, hvis du planlægger klogt og tage din tid.

En anden afgørende beslutning om at gøre, er, om at gifte sig eller forblive single. Du vil helt sikkert få din frihed til at bruge din tid og energi til mission arbejde, hvis du er single, men dette liv valg kan være for svært for nogle. Men hvis du møder og gifte sig med en i dit område, der deler din vision i livet, at være gift, kan vise sig at gøre din mission endnu stærkere. Personer, der allerede er gift, før han blev missionærer kan finde stærk modstand kommer fra partner, der er efterladt. At blive en missionær bliver en hård beslutning på noget tidspunkt i livet, så fortsat være åben for alle muligheder og gå, hvor dit hjerte fører.