Hvordan du bliver en international News Reporter

Hvis du er erfaren med det skrevne ord, besidder en naturlig nysgerrighed og elsker at rejse, kan du ønsker at forfølge en journalistik karriere i international nyhedsformidling.

En formel uddannelse er ikke absolut nødvendigt at blive en international journalist; dog kan en forfatter uden en grad finder det svært at blive ansat for internationale nyhedsformidling job. Overveje at få en grad i journalistik, internationale forbindelser eller engelsk. University journalistik programmer kræver ofte praktikophold eller deltagelse i campus nyheder aktiviteter. Disse erfaringer vil give dig uvurderlig nyheder skrivning klip eller udsendes demo bånd til din portefølje. Mange universiteter tilbyder også studere i udlandet muligheder. En forfatter, der har studeret i udlandet, fordybet sig selv i en fremmed kultur, og er flydende i et fremmedsprog kan være mere forberedt til en karriere i international nyhedsformidling end en forfatter, der ikke har disse erfaringer.

Med eller uden en grad, der er to veje til at blive en international nyhed reporter. Den første er en traditionel rute, som du er hyret til personale position med en nyhed organisation, der beskæftiger internationale nyheder reportere. Den anden er freelance nyheder skriftligt.

Personale reportere kan være ansat af en stor international nyhed stikkontakt baseret i deres hjemland, som CNN eller BBC, eller en international nyhed wire service, som Associated Press eller United Press International. Typisk en journalist skal have betydelig indenlandsk rapportering erfaring og en stærk portefølje af offentliggjorte nyheder eller udsendes demo bånd, før han eller hun kan søge at arbejde for en international nyhedsformidling organisation.

Du kan få den nødvendige erfaring ved at arbejde i dit hjemland eller landet som journalist. Planlæg at bruge mindst to hele år på at skrive eller udsendelse for en indenlandsk nyhedsbureau, før du vil være kvalificeret til at ansøge om en international nyhedsformidling position.

Når du begynder at ansøge om international nyhedsformidling job, tage sig tid til at sikre, at du er i stand til at rejse til udlandet ved at opnå et pas og opdatere alle rutinemæssige vaccinationer. Forskning yderligere vaccinationer, der anbefales eller kræves i det område, du håber at få tildelt, og overveje at få dem, også. Nogle vaccinationer tage flere uger at få virkning i kroppen og andre skal administreres i en serie af skud, så det er en god idé at planlægge.

Freelance international nyhedsformidling kan være en tricky måde at tjene til føden. Dine historier vil, for de flestes vedkommende, være selv-tildelt og din rejse og indkvartering vil være selvfinansieret. Men mange nyheder organisationer ikke har internationale nyheder reportere på deres stabe, så der er et stort, åbent marked for målrettede og velskrevet freelance rapportering i internationale nyheder.